(19-08-2013, 11:01 PM)'mohabat' نوشته:با سلاممن لیسانس حسابداری دارم از دانشگاه رازی با معدل 15.5 و فوق لیسانس هم از شهیدبهشتی با معدل 16.07.مقاله فقط 2 تا داخلی علمی-پژوهشی دارم با 5 سال سابقه کاری کاملا مرتبط.حالا سوالم اینه که آیا با GRE میشه اپلای کرد؟ چقدر امید گرفتن فاند و پذیرش با مشخصات من و داشتن GRE به جای GMAT وجود داره با فرض آیلتس 7.برای مستر چطور؟
شما پرسيديد آيا با GRE ميشه اپلاي كرد؟ بله شما با هر شرايط ميتوني اپلا ي كني. اپلاي كردن محدوديت نداره حتي بدون نمره ي زبان ميتوني. [img]images/smilies/smile.gif[/img] اما اگر منظورتون اينه كه ما بگيم شما براي اپلاي به نمره ي GRE نياز داري يا GMAT من ترجيح ميدم چيزي نگم و توصيه كنم سايتهاي دانشگاه هاي مورد نظرتون رو بخونيد و دپارتمان مربوطه. اونجا توضيح داده آيا شما ميتونيد با GRE يا GMAT اقدام كنيد. در برخي دانشگاه ها و برخي رشته ها اين جايگزيني مورد قبوله اما عموميت نداره. منبع قابل اعتماد تر از سايت دانشگاه مورد نظرتون نيست و حتي ميتونيد بهشون ايميل بزنديد. تا مشخص نشده كدوم نمره براي شما ضروريه به نظرم اقدام به دادن آزمون نكنيد. حتي ميتونيد از هم رشته اي هاي خودتون هم جويا بشيد ولي بازم دانشگاه ها اولويت دارند. اگر قصدتون امساله بايد كمي عجله كنيد.خوندن اين آزمونها كار مهم و زمانبريه.
موفق باشيد
شادزي
[img]images/smilies/wink.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull