07-08-2013, 08:56 AM
(04-08-2013, 11:36 PM)'baranbahar' نوشته: سلام
به نظر شما با این شرایط چه دانشگاه هایی شانس پذیرش همراه با فاند وجود دارد؟
1-جامعه شناسی/کارشناسی ارشد2-دانشگاه تهران3-الان هنوز مشغول تحصیلم، 19 و خورده ا ی تا پایان دوره مثلا فرض کنید 184-زبانم معمولیه ولی عالی نیست5-فعلا مقاله علمی-پژوهشی ندارم ولی مقاله مربوط به پایان نامه اضافه میشه6-می تونم 5،6 تا توصیه نامه بگیرمخواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): برای مقطع دکتری/یا فوق لیسانس// دانشگاه هایی مثل ucla با این شرایط ممکنه؟! از این لینک کدام دانشگاه ها می شود؟http://www.usnews.com/education/worlds-b...-sociology
newschool نیویورک چطور؟!
ممنون
من متاسفانه با رشته شما خیلی آشنایی ندارم، اما معدل کارشناسی ارشد شما و دانشگاه محل تحصیلی شما خیلی خوبه. معدل کارشناسی و دانشگاه محل تحصیل کارشناسی شما چیه؟ دوره کارشناسی مهمتر از دوره کارشنای ارشد هست. همچنین برای امریکا شما نیاز به نمره GRE هم دارید و تاثیر نمره GRE برای گرفتن پذیرش خیلی زیاده. بدون معدل کارشناسی و نمره GRE نمیشه در مورد شانس پذیرش اظهارنظر کرد، اما اگر همه این شرایط مثل معدل کارشناسی ارشد شما عالی باشه، به نظر من شانس پذیرش از دانشگاههای خیلی خوب امریکا مثل UCLA رو هم خواهید داشت.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.