(04-08-2013, 07:02 PM)'hatef' نوشته: با سلام خدمت دوستان و ادمین گرامی ممنون از راهنماییتون
ادمین گرامی خواهش میکنم جواب این پیام رو بدیدمی خواستم بگم که چند روز پیش رفتم بابت نامه ای که برام ارسال شده بود.پزشک بخاطر پاهای پرانتزیم معاینم کرد البته اگه بشه اسمش رو گذاشت معاینه.فاصله ی بین دو قوزک زانوهام دقیقا ده سانت میشه.من بدون اینکه شلوار و کفشهامو درارم به گفته ی پشک پاهامو جفت کردم و پزشکم بدونه حتی اینکه چیزی از بین پاهام رد کنه ی نگاه ی ثانیه ای انداختو و گفت بفرمایید بشینید!!!!حالا نمیدونم اوضاع زانوهام اینقد تابوله به این روش معاینم کرد یا...توی نظرشم ی خط انگلیسی بود که نفهمیدم اما تووخط بعدی فک میکنم نوشته بود DCI: 17 با این تفاصیل خواهش میکنم بم کمک کنید.من فوق العاده استرس دارم!
درود دوست من. همونطور که در این ارسال هم اشاره شده، وظیفه اون پزشک تنها معاینه و بررسی وضعیت شما است، نه صدور معافیت/عدم معافیت، چون در این مورد، در کمیسیون پزشکی تصمیم گیری خواهد شد. بنابراین دلیلی برای نگرانی نیست 

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.