18-07-2013, 08:20 PM
(18-07-2013, 05:45 PM)'mojtaba75' نوشته: سلام دوستان .
میخواستم برای ورود به رشته محیط زیست راهنمایی کنید .
من سوم دبیرستان هستم . رشته کامپیتور که جز رشته فنی است . به این رشته هیچ علاقه ندارم و میخوام محیط زیست بخونم .
لطفا یه راهنمایی کلی بکنید ک باید تغییر رشته بدم یا نه و ..
ممنون .
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
تا جایی که من اطلاع دارم، رشته محیط زیست در رشته های گروه فنی و حرفه ای تعریف نشده است و شما باید برای ورود به رشته محیط زیست، از طریق کنکور سراسری (منظور کنکور برای ورود به دوره کارشناسی) رشته های نظری (علوم تجربی/ریاضی فیزیک/...) اقدام کنید. موفق باشید
تا جایی که من اطلاع دارم، رشته محیط زیست در رشته های گروه فنی و حرفه ای تعریف نشده است و شما باید برای ورود به رشته محیط زیست، از طریق کنکور سراسری (منظور کنکور برای ورود به دوره کارشناسی) رشته های نظری (علوم تجربی/ریاضی فیزیک/...) اقدام کنید. موفق باشید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.