15-07-2013, 07:43 PM
(15-07-2013, 04:20 PM)'mahnaz103' نوشته: با سلام
من قبلا هم در تایپیک های دیگه درمورد وضعیتم صحبت کردم و فقط یکی دونظر دریافت کردم.دوست داشتم اینجا هم مطرح کنم تا نظرات دوستان دیگه رو هم بدونم.پیشاپیش ممنون بابت توجهتون
لیسانس مهندسی عمران روزانه دانشگاه گیلان -معدل 14
فوق لیسانس حمل ونقل وترافیک شبانه دانشگاه بین الملل امام خمینی قزوین -معدل 15.4 بدون پایان نامه
تا مهر دفاع میکنم و احتمالا یه مقاله در حد کنفرانس خارجی بدم شایدم بهتر بشه نمیدونم
سابقه ی همکاری در زمینه ی سرچ مطالب روز در زمینه حمل ونقل وترافیک با مشاورین شهرداری داشتم (نمیدونم اینها به برای فاند گرفتن مزیت محسوب میشه یا نه!!!!)
برای تافل و جی آر ای دارم میخونم.هدفم آزمون های سال بعد هستش -احتمالا تافل 90 بشم .
با توچه به مطالب فوق واینکه اگه نمره آزمون ها خوب بشه و تا سال بعد یکی دوتا مقاله ی خوب هم اماده کنم آیا شانسی برای پذیرش گرفتن از دانشگاه های امریکا دارم. نگرانیم بابت معدل و دانشگاه هایی هست که در انها درس خوندم!
هدفم دکتری رشته ی حمل ونقل وترافیک هستش
با سپاسسسسسسسسسسسسس فراوان
البته شرمنده فراموش کردم بگم من فول فاند مدنظرمه.شرایط برای فول فاند چطوریه .ممنون
با توجه به شرايط معدلتون و اينكه سراغ فول فاند هستيد بايد بگم نمره ي تافل 90 خيلي معموليه و ممكنه استثنا شما بتوني باهاش موفق شي اما پيش فرض براي فاند نمره ي بالاتريه خصوصا كه معدل ليسانس چشمگيري نداريد.
در مورد نكته ي بعدي اين و ميتونم بگم كه شما بايد روي GREسرمايه گذاري كني و اگرچه بودن كساني كه با نمره ي معمولي و تعداد مقالات فاند گرفتن اما GREبراي دانشگاه هاي آمريكا خصوصا كسي كه دنبال فانده يك Must محسوب ميشه.
و اينرو هم در نظر داشته باشيد كسي با شريط مشابه و معدل 19 مثلا اگر بتونه در زبان هم از شما پيشي بگيره قطعا شانس رو نصيب خودش ميكنه پس شما بايد زحمت مناسبي براي جبران معدل داشته باشيد.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
در مورد نكته ي بعدي اين و ميتونم بگم كه شما بايد روي GREسرمايه گذاري كني و اگرچه بودن كساني كه با نمره ي معمولي و تعداد مقالات فاند گرفتن اما GREبراي دانشگاه هاي آمريكا خصوصا كسي كه دنبال فانده يك Must محسوب ميشه.
و اينرو هم در نظر داشته باشيد كسي با شريط مشابه و معدل 19 مثلا اگر بتونه در زبان هم از شما پيشي بگيره قطعا شانس رو نصيب خودش ميكنه پس شما بايد زحمت مناسبي براي جبران معدل داشته باشيد.
شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull