13-07-2013, 04:45 PM
(13-07-2013, 01:09 PM)'soheil.s' نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید
من در حال حاضر دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی عمران در دانشگاه سراسری سمنان هستم و با معدل 16.5 تا پایان نیمسال ششم ( در حال حاضر سال آخری هستم ) نفر اول دانشگاهم هستم و در دانشگاه خودم هم تا به حال TA چندین درس مختلف بودم ولی زبانم خیلی زیاد قوی نیست و به همین دلیل در حال کلاس رفتن و گرفتن مدرک زبانم هستم و می خواهم برای مقطع دکترا پذیرش بگیرم ( اگه امکانش باشه ارشد )
با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه میکنید؟
با سپاس
سلام و خوش آمدید 
من اون قسمت اگه امکانش باشه ارشد رو متوجه نشدم!
اما به طور کلی معدلتون خوبه و میتونید از آمریکا پذیرش بگیرید... البته اگه بتونید جی آر ای هم امتحان بدید (که خیلی بیشتر از زبان خوندن زحمت داره) بعدش میتونید از آمریکا پذیرش بگیرید... اما اگه شرایطش رو ندارید کشور های اروپایی که شهریه ندارن مثل اسکاندیناوی ها رو توصیه میکنم به اضافه ی آلمان و اتریش..
به طور کلی هم منظور من ارشد بود... شما باید اول ارشد رو بخونید بعد برای دکترا پذیرش بگیرید.. در موارد خاص اگه یکی خیلی شرایطش عالی باشه پیش میاد که یهو برای دکترا پذیرش بگیره اما فک نمیکنم شما اونقدر شرایطتون خوب باشه..
موفق باشید

من اون قسمت اگه امکانش باشه ارشد رو متوجه نشدم!
اما به طور کلی معدلتون خوبه و میتونید از آمریکا پذیرش بگیرید... البته اگه بتونید جی آر ای هم امتحان بدید (که خیلی بیشتر از زبان خوندن زحمت داره) بعدش میتونید از آمریکا پذیرش بگیرید... اما اگه شرایطش رو ندارید کشور های اروپایی که شهریه ندارن مثل اسکاندیناوی ها رو توصیه میکنم به اضافه ی آلمان و اتریش..
به طور کلی هم منظور من ارشد بود... شما باید اول ارشد رو بخونید بعد برای دکترا پذیرش بگیرید.. در موارد خاص اگه یکی خیلی شرایطش عالی باشه پیش میاد که یهو برای دکترا پذیرش بگیره اما فک نمیکنم شما اونقدر شرایطتون خوب باشه..
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز