10-07-2013, 05:36 PM
(08-07-2013, 01:14 PM)'ilk89' نوشته: سلام دوستان
یک سوال داشتم از خدمتون من به تازگی فارغ التحصیل شدم و نمره چشام یکیش ۵ نزدیک بین و ۱ نمره استیگمات داره و یکی دیگه ۵ نمره نزدیک بین و ۱.۲۵ استیگمات اول می خواستم ببینم ایا استیگمات و نزدیک بینی جمع میشه یا نه برای معافی البته این نمره چشام بدون قطره هست و من شرایط معاف دایم دارم یا نه؟.ممنون می شم اگه راهنمایی کنید اطلاعات درون نسخه پزشک:
R sph=-5 cyl=-1.25 axis=180
L sph=-5 cyl=-1 axis=180
دوست من، همونطور که میدونید، در زمان معاینه در کمیسیون پزشکی، قطره ای که در چشم مشمول ریخته میشه، باعث کاهش نمره چشمش خواهد شد. ضمنا از اونجا که مقطع فارغ التحصیلی تون رو ذکر نکردید، نمیشه دقیق نظر داد ولی میتونید برای اطلاع از میزان نمره چشمی که منجر به معافیت دائم/معافیت از رزم خواهد شد، به بخش سیزدهم آئین نامه معافیت پزشکی (بیماری های چشم و عوارض بینایی) مراجعه کنید. موفق باشید 

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.