28-06-2013, 05:14 PM
(28-06-2013, 02:50 PM)'yauble' نوشته: با سلام. من من ترم آخر کارشناسی برق قدرت هستم. معدلم 14 هست از یه دانشگاه دولتی (چمران).
می خوام به یه دانشگاه تاپ اپلای کنم. ترجیحا امریکا Massachusetts Institute of Technology (MIT) یا Stanford University یا University of California, Berkeley (UCB) ... البته برای دکتری.
می خواستم راهنمایی کنید که با این وضع تحصیلی و با توجه به زمانی که دارم چه کارایی رو توصیه می کنید انجام بدم که بتونم این معدل کارشناسیم رو جبران کنم؟ رتبه کنکور ارشد؟ دانشگاه ارشد؟ مقاله؟ چه کارایی انجام بدم برای رزومه؟ ...
با تشکر
سلام.
از اونجایی که معدلتون زیاد خوب نیست :
1_سعی کنید ترم اخرتون رو با معدل عالی تموم کنید.
2_کنکور رو خوب بخونید و سعی کنید تهران قبول شید.
3_معدل ارشد رو سعی کنید بالای 17 بگیرید.
4_میتونید در ارشد مقاله در جورنالهای معتبر ثبت کنید به شرطی که رو معدلتون تاثیر نذاره که بیاد پایین.
5_نمره زبان و GRE باید در حد حالی باشه.
اینارو گفتم چون از دانشگاهی نام بردید که شناخته ترین دانشگاه جهانه !
رقابت در این دانشگاه ها بسیار بسیار بالاست. باید با بهترین های دنیا رقابت کنید تا بتونید پذیرش بگیرد. البته چون هزینه این دانشگاه ها خیلی بالاست بدون کمک هزینه سخت خواهد بود.
من در حدی که بلد بودم گفتم. دوستان گفته های من رو کامل کنن
از اونجایی که معدلتون زیاد خوب نیست :
1_سعی کنید ترم اخرتون رو با معدل عالی تموم کنید.
2_کنکور رو خوب بخونید و سعی کنید تهران قبول شید.
3_معدل ارشد رو سعی کنید بالای 17 بگیرید.
4_میتونید در ارشد مقاله در جورنالهای معتبر ثبت کنید به شرطی که رو معدلتون تاثیر نذاره که بیاد پایین.
5_نمره زبان و GRE باید در حد حالی باشه.
اینارو گفتم چون از دانشگاهی نام بردید که شناخته ترین دانشگاه جهانه !
رقابت در این دانشگاه ها بسیار بسیار بالاست. باید با بهترین های دنیا رقابت کنید تا بتونید پذیرش بگیرد. البته چون هزینه این دانشگاه ها خیلی بالاست بدون کمک هزینه سخت خواهد بود.
من در حدی که بلد بودم گفتم. دوستان گفته های من رو کامل کنن