07-06-2013, 01:32 AM
(06-06-2013, 11:58 AM)'reza_17173' نوشته: سلام دوستان یه سوال دارم. وقتی که ما مدارکمون رو می فرستیم باید کل کارنامه لیسانس (با دروس حدفی و افتاده) رو واسشون بفرستیم؟ یا فقط کارنامه دروس پاس شده رو می فرستیم؟ یعنی در واقع می خوام بدونم طول کشیدن درس در مقطع لیسانس می تونه یه معضل باشه واسه گرفتن پذیرش(آمریکا)؟ چون من متاسفانه به دلایلی مهندسیم 7 سال طول کشید معدلم هم خوب نیس. ولی خب الان ارشد می خونم و می خوام معدلم رو بهبود ببخشم اینجا و اگه شد یه ISI هم بدمو زبانم هم خیلی خوبه. می دونم که مشکل اصلیم معدل لیسانسم هستش(نزدیک به 13 از دانشگاه آزاد اهواز) ولی می خوام ببینم از این جهت هم که لیسانسم 7 سال طول کشیده مسئله سازه؟ یا به اون توجهی نمی کنن و فقط معدلت رو می خوان؟
مرسی
سلام دوست عزیز،
ببینید نمرات که همه با هم می ره و دروس افتاده هم توش هست... ولی معدل لیسانس همه چیز در پروسه پذیرش نیست. برای آمریکا داشتن نمره GRE خوب خیلی مهم هست. همینطور با معدل بالا در ارشد و داشتن مقالات در کنفرانس ها یا ژورنال های معتبر، و یک نمره زبان خوب، شما می تونید ضعف معدل و طول کشیدن دوره لیسانس رو تا حد زیادی جبران کنید و شانس تون رو به میزان زیادی افزایش بدید. بنابراین فکر نکنید طول کشیدن دوره لیسانس و معدل پایین در اون دوره، مانع خیلی بزرگی هست. اگر بتونید در مواردی که گفتم خوب عمل کنید شانس تون قطعاً برای گرفتن پذیرش و فاند بالا هست. موفق باشید.
ببینید نمرات که همه با هم می ره و دروس افتاده هم توش هست... ولی معدل لیسانس همه چیز در پروسه پذیرش نیست. برای آمریکا داشتن نمره GRE خوب خیلی مهم هست. همینطور با معدل بالا در ارشد و داشتن مقالات در کنفرانس ها یا ژورنال های معتبر، و یک نمره زبان خوب، شما می تونید ضعف معدل و طول کشیدن دوره لیسانس رو تا حد زیادی جبران کنید و شانس تون رو به میزان زیادی افزایش بدید. بنابراین فکر نکنید طول کشیدن دوره لیسانس و معدل پایین در اون دوره، مانع خیلی بزرگی هست. اگر بتونید در مواردی که گفتم خوب عمل کنید شانس تون قطعاً برای گرفتن پذیرش و فاند بالا هست. موفق باشید.