29-05-2013, 09:59 PM
(21-05-2013, 11:41 PM)'vanguard' نوشته: با سلام من دانشجوارشد ترم سوم رشته هوش مصنوعی هستم و در دانشگاه ازاد قزوین درس میخونم
معدل کارشناسی من 18.30 و معدل ارشد من به 18 بالا میرسه چون هنوز درس دارم
مقاله 2 مقاله ISI با ایمپکت 3 و 1 دارم و reviewer یک جورنال معتبر هم هستم و تا پایان تابستان تعداد مقالات من افزوده میشه اخه چند مقاله در حال رویو و اماده سازی هست
زبان من خوب هست و تا تابستان ایلتس رو میگیرم و مدرک GRE هم دارم
برای دکترا می خوام اقدام میکنم برای کانادا و امریکا یا سوئیس
عضو تیم رباتیک هم بودم
در صورت نیاز رزومه خودم رو ضمیمه کنم اگه کسی میتونه کمکم کنه برای گرفتن پذیرش ممنون میشم
شرایط شما خیلی خوب به نظر میاد ولی بهتره بود نمره gre خودتون رو می گفتین! این یکی از مهمترین فاکتورهاست برای پذیرش. در ضمن سعی کنید نمره خوبی در آبلتس بیارید که منظورم 7 به بالاست.اینجوری چشمگیرتر میشه تواناییتون.دانشگاه کارشناسیتونم نگفتین[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم