13-05-2013, 06:03 PM
(13-05-2013, 03:56 PM)'soilman' نوشته: درود
اول از همه تبریک دوست عزیز و خوشامد گویی
قطعا دوستان هم رشته ای بهتر می توانند به شما کمک کنند ولی با فرض اینکه رشته های ذکر شده همگی به انگلیسی می باشند و با توجه به مواردی که گفتید به نظرم اگر در خودتان این توانایی رو می بینید که به چین بروید و خوب از پسش بر میایید این گزینه قطعا بهتر می باشه....به نظرم گزینه ی سوئد رو که اصلا به سمتش نروید....
گزینه ی نروژ هم خیلی نزدیک به ایتالیا می باشد ( از نظر ویژگی های قید شده) ولی نروژ در ادامه موقعیت های بیشتری خواهد داشت گرچه بحث هزینه های زندگی در نروژ امری است که باید خودتان حساب کتاب کنید
پیروز باشید
سلام
ممنون از وقتی که گذاشتن
همون طور که خودتون هم گفتین رشته ها همه به انگلیسی هست و تفاوت چندانی باهم ندارند از لحاظ رشته ای
راستش خیلی از دوستان به من اینطور گفتن که فارغ التحصیل های این دانشگاه چین رو با فارغین استنفورد و برکلی مقایسه میکنن
از طرفی با چندتا از بچه های این دانشگاه چین که صحبت میکنم زیاد راضی نیستن و میگن استاداش زیاد با دانشجوهای خارجی مقاله نمیدن و ازین حرفا و خلاصه پذیرش گرفتن در مقطع دکترا رو سخت میدونن( البته بعضی ها هم نظرشون عکس این بود!!!)
ممنون از وقتی که گذاشتن
همون طور که خودتون هم گفتین رشته ها همه به انگلیسی هست و تفاوت چندانی باهم ندارند از لحاظ رشته ای
راستش خیلی از دوستان به من اینطور گفتن که فارغ التحصیل های این دانشگاه چین رو با فارغین استنفورد و برکلی مقایسه میکنن
از طرفی با چندتا از بچه های این دانشگاه چین که صحبت میکنم زیاد راضی نیستن و میگن استاداش زیاد با دانشجوهای خارجی مقاله نمیدن و ازین حرفا و خلاصه پذیرش گرفتن در مقطع دکترا رو سخت میدونن( البته بعضی ها هم نظرشون عکس این بود!!!)
[align=right]واقعا موندم در تصمیم گیری با این اطلاعات ناقص...