15-04-2013, 10:59 AM
(14-04-2013, 02:34 PM)'nasim1234' نوشته: ببخشید پروژه کارشناسی خوب و مرتبط تاثیرش بیشتره یا مقاله ای که مرتبط با اون شاخه ای که علاقه دارم اپلای کنم نیست ولی خود مقاله معتبره؟ اصلا پروژه کارشناسی تاثیری داره؟(میتونم با استاد معروفی پروژه بردارم و ریکام هم بگیرم ازش)
من باید برای این تابستون یکی از این دو مورد که گفتم رو انتخاب کنم و همین امسالم میخوام اپلای کنم. ضمنا رنک دانشگاهی که میرم زیاد مهم نیست برام. فاند خیلی مهم تره
پروژه کارشناسی در امریکا به خودی خود خیلی اهمیتی نداره و چندان جدی گرفته نمیشه، مگر این که کار تحقیقاتی مهمی براش انجام بدید و بتونید ازش مقاله در بیارید. در این صورت برای گرفتن پذیرش تاثیر مثبت خواهد داشت. اگر این امکان وجود نداره، به نظر من داشتن یک مقاله معتبر حتی اگر کاملا مرتبط به گرایش مورد علاقه شما نباشه، رزومه شما رو بهتر خواهد کرد و شانس پذیرشتون رو بالاتر خواهد برد. در عین حال، برای فاند گرفتن در امریکا معدل شما و نمره GRE از همه چیز مهمتره. با توجه به این که ظاهرا در حال اتمام دوره کارشناسی هستید، کار چندانی برای بالا بردن معدل نمیتونید انجام بدید، اما GRE رو حتما خیلی جدی بگیرید و نمره بالا بیارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.