(14-04-2013, 09:24 PM)'civil_water' نوشته: مشمولانی که بدون غیبت خود را معرفی و در سیر معافیت پزشکی قرار گیرند چنانچه در مدت رسیدگی عمداً موجبات طولانی شدن رسیدگی را فراهم نمایند (مانند عدم مراجعه بموقع به بیمارستان ، عدم حضور در جلسات شوراي پزشکی و....) وارد غیبت می گردند
ممنونم. اینو تو صفحه 12 آخرین دفترچه نوشته! اگر ما عمداً طولانیش نمکنیم بازم اگر معاف از رزم بشم فقط، فک می کنید غیبت بخورم؟
راستش دوست من، متاسفانه تفسیر این جملات از فردی به فرد دیگه ای تغییر میکنه، به خصوص در مورد قوانین نظام وظیفه! ولی تا جایی که من متوجه شدم، منظور از این جمله این است که؛ مثلا شما 5 ماه تا پایان فرجه وقت داری و برای معافیت پزشکی اقدام کردید و فرض میکنیم که تکلیف معافیت پزشکی شما بعد از 3 ماه به طور معمول مشخص خواهد شد ولی شما در طول فرایند رسیدگی، عمدا در جلسات کمیسیون و بیمارستان شرکت نمیکنی تا این فرآیند از 3 ماه به 5 ماه افزایش پیدا کنه، اونموقع وارد غیبت خواهی شد (اگر این موضوع تائید بشه)، ولی مورد شما درباره زمان اتمام فرجه بعد از فارغ التحصیلی و سپس اقدام برای معافیت پزشکی است. بنظرم شرایطت رو بسنج و ریسک نکن که حالا اگر قرار بر سربازی رفتن هم باشه، به اون 21 ماه سربازی، بی دلیل چند ماه هم به دلیل غیبت اضافه نشه!!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.