14-04-2013, 09:04 PM
(14-04-2013, 08:09 PM)'civil_water' نوشته: سلام دوستان عزیز
این فروم خیلی عالیه خسته نباشین
یه سوالی داشتم.
من در تاریخ 30/10/1391 فارغ شدم. از طرفی مطمئنم که حداقل معاف از رزم میشم. حتی با سه تا از دکترای بیمارستان سجاد مشورت کردم که هر سه گفتند از نظر ما معاف هستی و گفتند ما واست می نویسم که بیماریت قابل چشم پوشی نیست. اما نظر نهایی را کمیسیون میده.
حالا سوال من اینه که اگر تا قبل از 30/10/1392 دفترچه را در پلیس +10 ثبت کنم (یعنی در آخر فرجه) ، مراحل معافیت پزشکی بنده از فرجه یک ساله خارج میشه. اگر معاف از رزم بشم. آیا غیبت برام مشکلی به وجود می آورد؟
با تشکر از دوستان و مدیر محترم فروم
درود و خوشامد جهت پیوستن به فروم 

تا جایی که من اطلاع دارم، شما اگر در آخرین زمان ارسال، مدارکتون رو بفرستید و به هر دلیل از طرف کمیسیون پزشکی واجد شرایط دریافت معافیت پزشکی (منظور معافیت دائم) نباشید، اون چند ماهی که درگیر مراحل معافیت پزشکی بودید، برای شما غیبت منظور خواهد شد! حالا بنظرم دو راه میشه پیشنهاد داد به شما؛ 1- مدارک رو با توجه به زمان مورد نیاز برای بررسی معافیت پزشکی (بین دو الی چهار ماه)، زودتر ارسال کنید 2- در دوران آموزشی، از طریق بهداری پادگان و به همراه مدارک پزشکی تون، برای معافیت پزشکی اقدام کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.