05-04-2013, 11:57 AM
(05-04-2013, 11:51 AM)'ali7090' نوشته:مرسی از توضیحاتتون اما من می خوام اینو بدونم با این شرایطی که می گن معافیت پزشکی گرفتن سخت شده ( البته شنیدم نمی دونم درسته یا نه ) ارزش ای رو داره که واسش زمان بزارم برم دنبالش؟
دوست من، شما این چند ماه که وقت میگذاری برای کارهای معافیت پزشکی (دو الی چهار ماه) رو با 18 (با فرض خدمت در مناطق محروم) الی 21 ماه مقایسه کنید! من خودم متاسفانه بسیاری از برنامه ریزی های تحصیلی و شغلی ام، فقط و فقط به خاطر سربازی تغییر کرد! [img]images/smilies/dodgy.gif[/img] اگر نظر شخصی من رو بخواهید بدونید، حتی اگر شرایط دریافت معافیت پزشکی، سخت تر هم شده باشه، باز هم "ارزش" پیگیری رو داره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.