(12-03-2013, 03:45 PM)'amin1' نوشته: سلام
دوستان من هفته قبل به کمیسیون پزشکی رفتم و کمیسیون من رو معاف از رزم تشخیص داد.و گفتند که 20 برج1 یه نامه میاد در خونتون بعد خواستی اعتراض بزنی بزن
حالا سوالم اینه که یعنی من باید برم سربازی در حین آموزشی کمیسیون برم یا اگه شورای عالی پزشکی منو معاف نکرد بعد باید برم
درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم 
اگر برای شما تاریخ اعزام مشخص شده باشه، میتونید در حین آموزشی با مراجعه به بهداری پادگان و ارائه مدارک پزشکی، مراحل معافیت رو پیگیری کنید، ولی اگر برای شما تاریخ اعزام مشخص نشده است، در صورت معاف نشدن توسط شورا، باید تشریف ببرید خدمت. ضمن اینکه همون طور گفتم، در دوره آموزشی هم میتونید مجددا برای معافیت پزشکی (از طریق بهداری پادگان) اقدام کنید. موفق باشید

اگر برای شما تاریخ اعزام مشخص شده باشه، میتونید در حین آموزشی با مراجعه به بهداری پادگان و ارائه مدارک پزشکی، مراحل معافیت رو پیگیری کنید، ولی اگر برای شما تاریخ اعزام مشخص نشده است، در صورت معاف نشدن توسط شورا، باید تشریف ببرید خدمت. ضمن اینکه همون طور گفتم، در دوره آموزشی هم میتونید مجددا برای معافیت پزشکی (از طریق بهداری پادگان) اقدام کنید. موفق باشید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.