09-03-2013, 07:22 PM
(09-03-2013, 06:51 PM)'motahari' نوشته: با سلامسلام دوست عزیز
من دانشجوی کارشناسی ارشد رشته کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران هستم قصد تحصیل دکتری در خارج رو دارم معدل کارشناسیم 16/60 هست و قصد دارم چند تا مقاله هم بدم
برای تحصیل در مقطع دکتری در کشورهای اروپایی هیچ اطلاعی ندارم . چه کشورها و دانشگاه هایی رشتمو داره و مناسب برای من هست البته دانشگاهی که خودش خرج و مخارج تحصیلمو بده
ممنون
شما برای پیدا کردن دانشگاه هایی که رشته شما رو ارائه میدن باید خودتون در اینترنت جستجو کنید. به این تاپیک هم مراجعه کنید میتونه کمکتون کنه. میتونین اسم رشتتون رو به انگلیسی در اینترنت سرچ کنید. در مورد اروپا چون پذیرش در مورد مقطع دکترا به صورت پوزیشن هایی هست که اعلام میشه در واقع حکم یک شغل رو داره و اگر شما پذیرش بگیرید حقوق هم دریافت خواهید کرد ولی باید به دنبال پوزیشن هایی باشید که به شرایط شما میخورن. به عنوان مثال این انجمن رو مشاهده کنید. بچه ها اگر اتفاقی موقعیتی در دانشگاهی ببینن اعلام میکنن. ولی خودتون باید مرتب سایت دانشگاه ها رو چک کنید و اگر موقعیتی دیدید اپلای کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.