17-02-2013, 01:49 PM
(11-02-2013, 04:02 PM)Mr-Voltage نوشته: به نظرم دوست عزیز، اگر علاقه به ادامه این پست دارید بهتره از کشورهای باقی مانده ان بخش هایی که به نظر تحصیل و زندگی کمی معقولانه به نظر میایید می تواند مفید باشد و به این مهم را پیگیری نمایید. شاد و ازاد اندیش باشید
(11-02-2013, 06:53 PM)sony نوشته: سلام دوستاندوستان من نمیخوام نظرمو تحمیل کنم و به نظر مدیران انتقاد پذیر سایت هم احترام میگذارم، اما چون انتقاد پذیرن میخوام دوباره ازشون انتقادی بکنم:
نظرتون راجع به ژاپن و چین جیه؟ اونا هم ارزان هم از نظر رنکینگ دانشگاه و هم تز نظر امکانات خوبن
مگه نه؟؟
بنظر من، اینکه مدیر گرامی فرمودن کشورهای منتخب از لیست رو فقط بنویسم چندان صحیح یا حداقل دقیق نیست چون اینطوری سلیقه شخصی من اعمال شده. حال اینکه یکی از اهداف ایجاد این تاپیک این بود که انتخابهای مختلفی به دوستان داده بشه و بعد خودشون بتونن با تحقیق و بررسی به گزینه مناسب برسن. نکته بعدی اینکه ارزیابی همه جانبه یک کشور هم شاید چندان دقیق نباشه، مثلا یک کشور شهریه های پایینی داره اما هزینه های زندگی نسبتا بالاست و یا بالعکس. نمونه مورد اول رو میشه قبرس مثال زد که خودم از نزدیک در جریان شرایطش بودم. در اینمورد هم هرکسی با توجه به شرایطش میتونه تصمیم بگیره که کیس مناسب براش کدومه. بنابراین من کلا این گزینه رو مناسب نمی دونم و با اجازه مدیران، ترجیح میدم این لیست ادامه پیدا نکنه تا اینکه ناقص بشه و سلیقه ای...
پست بعدی رو هم از دوستمون نقل قول کردم تا بگم اگر ما ملاکی -مثل همون لیست بحث برانگیز!- برای کشورهای ارزان نداشته باشیم، ممکنه اینطوری بشه که دوستانی که اطلاع چندانی از هزینه ها ندارن بیان و ژاپن رو که یکی از گرانترین کشورهای دنیاس، در این تاپیک بهش اشاره کنن. خب، وظیفه این تاپیک هم معرفی این کشورهای ارزان بود تا این کشورها شناخته بشن و نه اشاره کلی تا "هرکسی از ظن خود شد یار من" اتفاق بیفته. بهرحال امیدوارم اونچه صلاحه این سایته اتفاق بیفته چرا که من علاقمند موفقیت این سایت هستم و دلیل انتقادات بعضا تندم هم همینه که دوست ندارم این سایت که تابحال انتقاد پذیر و آزاد اندیش بوده به وضعیت و دامهایی مثل سایت همسایه برسه...
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...