11-02-2013, 05:24 AM
(11-02-2013, 02:04 AM)Mnasim نوشته: سلام. من دانشجوی معماری دانشگاه تهران هستم.درود همونطور که احتمالا خودتون دیدین اطلاعات Master of Architecture در دانشگاه Cincinnati در اینجا قرار داره و requirement ها هم در اینجا
معدل کل:17.58
نمره ی زبان: یک بار در سال 2004 دادم نمره:630
در مورد معماری portfolio اهمیت داره که در اینمورد بد نیستم اما مقاله و کارها و برنامه ی اضافی ندارم.
من می خوان برای مقطع کارشناسی ارشد درخواست بدم و دانشگاه Cincinnati هست که توجه من رو جلب کرده.
لازمه بگم که آزمون gre رو هم امتحان نکردم.
اگه میشه لطفا یه کوچولو راهنماییم کنید. ممنون
معدلتون قاعدتا بالای مینیمم (3.3) هست (البته میتونید به این تاپیک مراجعه کنید برای محاسبه معدل در مقیاس 4)
اگه پایه زبانتون فکر میکنید قوی هست به نظرم به کمی سعی بتونید تافل 100 یا آیلتس 7 بگیرید (میتونید قبل از اقدام هم بهشون ایمیل بزنید بپرسید که مثلا نمره تافل رو کمی پایین تر هم قبول میکنن یا نه...معمولا [ و نه همیشه] دانشگاههای امریکا تا حدودی کم بودن نمره زبان رو قبول دارن)
مورد مهم به نظرم نمره GRE هست که نمره پایینی نیست مینیممی که گفته (بخش های AWrting و Verbal) و خوندن نسبتا زیادی میطلبه! (البته چون مینیمم Quantitative خیلی بالا نیست شاید بتونه تا حدودی verbal رو جبران کنه...البته باید پرسید)
البته کلا توجه کنید که گرفتن فاند برای معماری و اونم در مقطع فوق سخت هست
موفق باشید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge