13-01-2013, 01:36 AM
(13-01-2013, 01:15 AM)mehran8869 نوشته: با درود فراوان خدمت همه ی دوستان عزیزدانشگاه شما دانشگاه خوبیه و معدل خوبی هم دارید. قطعا توصیهنامههای خوب از استادهای خوب هم بیتاثیر نیست و شانس شما رو بیشتر خواهد کرد. در مورد امریکا نمره GRE بسیار بسیار مهمه و بدون اون نمیشه راحت اظهارنظر کرد. اگر فرض کنیم که شما GRE رو بالای ۳۱۰ بشید و تافل رو هم حدود ۱۰۰، به نظر من شانس نسبتا خوبی برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای رنک ۲۰ تا ۷۰ امریکا با فاند دارید. دکترای پیوسته هم در بسیاری از دانشگاهها وجود داره و همون طور که در انجمنهای دیگه و اینجا گفته شده شانس گرفتن فاند برای دکترا خیلی بیشتر از فوق هست. در نتیجه به نظر من خوبه که اگر دانشگاههایی که اپلای میکنید اجازه میدهند، برای دکترای پیوسته اقدام کنید.
من دانشجوی کارشناسی مهندسی مواد از دانشگاه صنعتی اصفهان هستم.
معدلم 17.5 هستش و زبان هم دارم میخونم که حتما تافل بالای 90 خواهم گرفت.
توصیه نامه ی بسیار خوب از سه استاد تمام (پروفسور)دارم.
مقاله آی اس آی هم اگه همینطوری که پیش بینی کردیم پیش بره حداقل یکی دوتا خواهم داشت.
به نظرتون چقدر شانس فول فاند برا مقطع ارشد دارم؟
دکترای پیوسته چطور؟اصلا دارند؟
شنیدم که در رشته ی مواد پروژه های نظامی دارند و از ایران نمیگیرند،نظرتون راجع به این موضوع چیه؟
بابت این همه همدلی و کمکی که میگنید واقعا ممنون
دمتون گرم
این که در رشته مواد پروژههای نظامی زیاده و تحقیقاتی که در امریکا انجام میشه عمدتا جزو تکنولوژیهای حساس محسوب میشه تا حد زیادی درسته و این مساله ممکنه برای ویزا مشکل ایجاد کنه. به طور خاص در سال گذشته میلادی، بچههای مواد و مکانیک در زمینه کلیرنس خوششانس نبودند. نظر من اینه که موقع گرفتن پذیرش در زمینهای وارد بشید که حساسیت زیادی نداشته باشه و کاربردهای نظامی چندانی نداشته باشه. در امریکا و بعد از شروع تحصیل اگر از زمینه کاریتون خوشتون نیاد امکان تغییر گرایش به راحتی وجود داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.