12-01-2013, 10:09 AM
یکی از دوستان من با شرایط مشابه شما موفق شد که چند سال پیش از یکی از دانشگاههای امریکا بورس بگیره، البته دانشگاه رنک بالایی نبود، ولی به هر حال تونست دکترا رو از امریکا و با بورسیه بگیره. نکات قوت رزومه ایشون این بود که لیسانس رو در رشته عمران از شریف گرفته بود و فوق رو از دانشگاه تهران. از نظر معدلی شرایطش شبیه شما بود، اما TOEFL و GRE خیلی خوبی داشت. فکر میکنم اگر از دانشگاههای مطرحی از ایران فارغالتحصیل شده باشید و بتونید نمرههای بالایی در TOEFL و GRE داشته باشید بتونید از دانشگاههای نسبتا خوب یا متوسط (رنک ۱۰۰ تا ۳۰۰) پذیرش و احتمالا فاند بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.