04-01-2013, 12:13 PM
(04-01-2013, 05:13 AM)mohabat نوشته: سلام من تازه با سایتتون آشنا شدم، و محتواش خیلی خوبه.سلام
من لیسانس حسابداری از دانشگاه رازی با معدل 15.27 و فوق لیسانس با معدل 16.07 از شهید بهشتی دارم.
راستش من دانشگاه های کانادا رو که نگاه کرذم متاسفانه بیشترشون حداقل معدل 16 رو میخوان. برای آمریکا هم نمیدونم چه وضعیتی داره. از این لحاظ میگم که من دارم آیلتس میخونم. خواستم بپرسم که آیلتس برای آمریکا مشکلی نداره، چون همه شون آیلتسو قبول دارن ولی نمیدونم تا چه حد نوع آزمون یعنی تافل یا آیلتس در پذیرش موثره؟
و اینکه به نظر شما من با GRE و آیلتس خوب میتونم از یه دانشگاه خوب از کانادا یا آمریکا بصورت فول فاند پذیرش بگیرم و اینکه آیا اگه این نمره زبانها خوب باشه اونا شرط معدلو بازم لحاظ میکنن.
تقریبا از لیست گروه ممتاز کانادا رو که نگاه کردم فقط برای 3 دانشگاه حداقل معدل 15 قبول کردن، برای آمریکا رو سرچ نکردم. فقط سوالی که ذهن منو مشغول کرده آیا 16 اونا برای لیسانسه یا ارشد؟ آیا اونا 16 ارشدو قبول دارن؟ اگه من GRE خوب داشته باشم اونا از حداقل معدل صرف نظر میکنن یا نه؟
کانادا روی minimum requirement ها، علی الخصوص معدل، خیلی حساسیت داره. اما خوب احتمالا در امریکا گزینه های بیشتری دارید.
اینکه آزمون زبان تا چه حد در پذیرش موثره باید بگم که این آزمون جزء ملزومات فرایند پذیرش هست و داره توانایی شما برای ادامه تحصیل به زبان انگلیسی رو میسنجه. پس آوردن مینیمم نمره مورد نظر، شرط لازم هست و نه کافی.هرقدر نمرتون بالاتر باشه، شانس گرفتن کمک هزینه از نوع TA برای شمای نوعی بالاتر میره.
نمرات زبان و GRE/GMAT اگر بالا باشند، تاثیر خیلی مثبتی دارند اما نمیشه گفت که می تونن کاملا معدل رو بپوشونن.
اگر در همون کانادا دانشگاه خاصی مد نظرتون هست، به استادایی که علایق تحقیقاتی و فیلد کاری مشترکی با شما دارند میل بزنید و بتونید نظرشونو جلب کنید، شاید اون ها بتونن بپذیرند( که البته بازم می گم اگر مینیمم رو نداشته باشید، احتمال پیش اومدن این قضیه هم کمه)
درباره اینکه اون 16 برای ارشد هست یا لیسانس، دانشگاه ها در سایتشون می نویسن. اگر ماهیت برنامه ارائه شده طوری باشه که برای گرفتن پذیرش در مقطع دکتری، مدرک لیسانس کافی باشه، معمولا میگن مینیمم معدل لیسانس X. اما اگه ارشد لازم باشه، می گن مینیمم ارشد X. در کل منظورم اینه که صراحتا این مورد رو در سایت قید می کنن.
(یه نکته رو هم در پرانتز بگم اما ادامش رو اگر سوالی داشتید در تاپیک مربوطه بپرسید: برای دکتری حسابداری بیشتر دانشگاه ها هم GRE و هم GMAT رو می پذیرند اما ترجیهشون بر نمره GMAT هست)
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"