(28-11-2012, 04:55 PM)reza1391 نوشته:درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فرومبا سلام. اول از همه بخاطر زحماتی که میکشین و به سوالات ما جواب میدین تشکر میکنم.
راستش من انحراف چشم (استرابیسم) دارم که به تازگی و به طور تصادفی فهمیدم جزء بندهای معافیت دائم هستش. میخواستم بدونم من که استاربیسم 55 درصد دارم مشمول این بند میشم؟ آیا کسی سابقه معافیت با استرابیسم رو داره؟آیا این درصدی که گفتم (55درصد) برای معافیت کافیه؟

همونطور که در آئین نامه معافیت های پزشکی، بخش بيماريهاي چشم و عوارض بينايي - بند 30 ذکر شده است؛ استرابيسم آمبليوپيك يك چشم و استرابيسم متناوب معاف دائم. متاسفانه در مورد درصد استرابیسم در آئین نامه موردی ذکر نشده است ولی شما میتونید با مراجعه به بیمارستان ها یا پزشکان معتمد نظام وظیفه در شهر (مرکز استان) کاملا از این مورد مطمئن بشوید. ضمن اینکه قادر خواهید بود از طریق سامانه پاسخگویی نظام وظیفه (09680) نیز این موضوع رو سوال بفرمائید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.