27-11-2012, 06:41 PM
(27-11-2012, 09:25 AM)maryam4312 نوشته: درودمن با امیرحسین تقریبا موافقم در مورد هر دو مخصوصا اولی، ایمیل دوم یه مقدار امیدوار کننده تر هست، البته اگه شرایط شما از مینیمم کمتره که نمیشه خیلی ریسک کرد، اما به نظر من حتما به مکاتبه با استاده ادامه بدید، حداقل همین رو ازش بپرسید که مشکل کوانتیتیتیو شما چقدر تاثیر داره؟
ممنون میشم نظرتونو بدین راجب این دوتا ایمیل
I have one position for an international student in my research group. Please apply to my group. Once you pass the admission, I will be in touch with you for an interview.
============
Your academic background fits well with our research in the '''''' Laboratory, so I would like to consider you as a possible doctoral student. However, you have to first submit a formal application to the ''''''' School of Engineering. Once you have completed your application and submitted it, please let me know so I can track it. I will first need to look at all your application materials including your transcripts before I make a decision.
Please don’t hesitate to email me if you have any questions
برای دومی ریزنمراتمو فرستادم
ضمنا دومی مینیمم کوانت 80% میخواد که من کوانت رو خراب کردم
اما کاملا درست گفته امیرحسین، شبیه جواب های آماده هست که به اون هایی که به نظر خوب میان (این رو معمولا در حد 30 ثانیه بررسی میفهمن که کی به نظر خوب میاد!!) فرستاده میشه
با آرزوی موفقیت

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز