23-11-2012, 02:44 AM
(22-11-2012, 06:32 PM)parsaamini نوشته: معدل 13.00 (با توجه به نمرههام از 4 حساب کردم شد: 2.6) مهندسی کامپیوتر سختافزار از دانشگاه دولتی (نه، داخل تهرانه ولی در حد شریف و تهران نیست)، GRE Revised V:150, Q:165, AW:3 و نمرهی TOEFL 108 - S:25,W:26 (که میدونم هیچکدومشون خصوصا معدل زیاد جالب نیست) به انضمام 5 سال سابقه کار جدی (ولی غیردانشگاهی) توی رشتهام (که عمده علت پایین بودن نمرههامه) در حین تحصیلشما معدل تون خوب نیست، ولی تافل و GRE خوبی دارید. سابقه کار مرتبط م نکته مثبتی هست. تافل تون که خیلی خوبه، GRE هم به نظرم خوبه. بنابراین شانس پذیرش تون بد نیست، مگر اینکه دانشگاهی شرط معدلش رو نیارید. ولی اگر شرط معدل رو داشته باشید، به نظر من شانس پذیرش تون بد نیست. برای فاند خب معدل تون پایینه و مقاله هم که ندارید، به نظرم شانس تون برای فاند گرفتن کمه. در کل تو رنک های 80 به بالا برای پذیرش می تونید شانس داشته باشید. البته همونطور که گفتم به شرطی که معدل تون مشکل ساز نشه. باید سایت دانشگاه ها رو چک کنید.
با این وضعیت مسلما از 50، 60 دانشگاه اول برای کارشناسی ارشد (میگن پذیرش مستقیم دکترا با فاند در حالت عادیش هم خیلی احتمالش ضعیفه) واسهی Computer Engineering نمیتونم پذیرش بگیرم؛ ولی برای به غیر از اونها توصیهی خاصی دارید؟ به نظرتون در چه حد شانس پذیرش با فاند به عنوان TA یا RA دارم؟ پذیرش بدون فاند چهطور؟ در کل چه توصیهای دارید و کجاها اپلای کردن به نظرتون عاقلانهست؟
پن: با استادام هماهنگ کردم و با احتمال خوبی 4 تا ریکام میتونم بگیرم.