12-11-2012, 11:59 PM
(12-11-2012, 07:47 PM)pbsco نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت ادمین محترمدرود و خوشامد به جهت پیوستن به فروم
من متولد 64 هستم از دانشگاه انصراف دادم پارسال الان یعنی مشمول اضافه هستم . ولی میخوام معافیت بگیرم زانوی پام حدود 10 سال پیش رباط ACL و مینیکسش پاره شده (جدیدا هم MRI نکردم که ببینم تو چه وضعیه ) ولی هی در میره هر روز 10 الی 20 بار در میره مخصوصا موقع نشستن روی زانو . یه مشکل دیگه هم که دارم استخوان زیر هر دو زانوم برامدگی زیادی داره اونم وقتی بچه بودم ترک خورده بو د چون متخصص نرفتم خودش جوش خوردن و الان یه بر آمدگی حدودا 1 سانتی از استخوان بزرگ پام داره . به نظرتون اینا واسه معافیت کافیه یا نه ؟

طبق "بخش هشتم: بيماريهاي استخوان ( اسكلت) - بند 28 - (ب) " ؛ "پارگي رباط ACL و PCL همراه با پارگي منيسك معاف دائم" منبع
بنظر من، شما همراه با کلیه مدارک پزشکی که در مورد این آسیب دیدگی دارید، به یکی از بیمارستان ها یا پزشکان معتمد، نظام وظیفه مراجعه کنید ولی مطمئنا برای بررسی آسیب دیدگی، به یک MRI جدید نیاز خواهید داشت. در مورد اون برآمدگی (زائده) زانو هم که اشاره کردید، من چیزی در آئین نامه نتونستم پیدا کنم.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.