(12-10-2012, 10:09 AM)Babak نوشته: گر فتن فاند در رشته کشاورزی از امریکا برای دانشجویان خارجی چندان ساده نیست. این که از دانشگاه آزاد فارغالتحصیل شدهاید و معدل لیسانستون هم زیاد بالا نیست، کار رو مشکلتر هم میکنه. نمیخوام بگم شانسی ندارید، ولی همون طور که گفتم گرفتن پذیرش و فاند از امریکا ساده نیست.
بابک جان
ایشون در پستشون اشاره ای به معدل لیسانسشون نکرده اند و معدلی رو که ذکر کرده اند مربوط به ترم اول و دوم ارشد شون است و اینکه نگفتند که میخان در رشته کشاورزی ادامه بدهند بلکه نظرشون رو در مورد شانس پذیرش دکتری در گرایش مدیریت اجرایی دانشگاه هیوستون پرسیدند چون مسترشون هم مدیریت اجرایی هست. و گفته اند که فقط ارشدشون آزاد هستند و اشاره ای به دانشگاه لیسانشون نکرده اند.
و بنظرم ایشون بهتر هست معدل لیسانس ، نمره GMAT یا جی آریی ، تافل هم قید کنند. چون سابقه کار مدیریتی هم دارند و گفتند که سه چهار مقاله هم میدهند و بسته کیفیت و اهمیت مقالاتشون شانسشون بهتر خواهد بود.
پ. ن: من خودم دانشگاه آزادی نبوده ام ولی به نظرم ،دانشگاه آزادی بودن به نظر بنده نقطه ضعف CV ایشون محسوب نمیشه بابک جان در چند سال اخیر که شما در ایران تشریف نداشتید دانشگاه آزاد خیلی رشد کرده چون یک دانشگاه خصوصی هست و درآمدهای هنگفتی دارند چه بسا که در برخی از زمینه ها نه تنها قابل رقابت با دانشگاههای دولتی ایران هستند بلکه بهتر هم هستند، حتی برخی از واحد های دانشگاه آزاد اساتید بازنشسته دولتی رو هم با حقوق خوب بکار گرفته اند و خیلی از دانشگاههای آزاد دیگر مدرک فوق لیسانس رو بعنوان هییت علمی قبول نمی کنند. از نظر امکانات سخت افزاری هم پیشرفت خوبی در سال های اخیر داشته اند من خودم از نزدیک فارغ التحصیلانی از دانشگاه آزاد رو دیده ام که انگشت به دهن مونده ام ،مثلا یک جراح مغز و اعصاب بسیار معروف رو می شناسم که پزشکی عمویش را در یک دانشگاه آزاد واحد شهرستان گرفته این پزشک بقدری معروف شده که برای یک جراحی باید چند ماه صبر کرد! و چند مورد دیگه...
درمورد ارسال قبلی و پیشنهاد مفید جنابعالی هم از مدیر انجمن خواستم که اون پست رو به یک تاپیک مجزا در انجمن علوم پزشکی و زیستی منتقل کنند.
متشکرم
ممنونم
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..