(12-10-2012, 02:00 PM)saragh25 نوشته:من تمام کارام اوکی شده بود برای مستر آلمان.6000 دلار ارز دانشجویی هم گرفتم که بانک آخر پاسم مهر زده و این مطلب را قید کرده.مادر بزرگم متاسفانه به رحمت خدا رفتند و من مجبور شدم رفتنمو لااقل برای امسال کنسل کنم.حالا میخوام ببینم با این مهر آخر پاسپورتم چه کنم؟یعنی مشکلی پیش میاد برام برای خروج از کشور؟چکارش میتونم بکنم؟
سلام و خوشامد به جهت پیوستن به فروم و آرزوی صبر برای بازماندگان
این مورد که شما ارز دانشجویی گرفتید و از کشور خارج نشده اید، مشکلی برای خروج شما ایجاد نخواهد کرد و نیازی به تعویض گذرنامه نخواهد بود. چون اصولا مدیرت گذرنامه در صورتی که گذرنامه شما از لحاظ زمانی معتبر باشد، شرایط سختگیرانه ای برای تعویض گذرنامه دارد که شما هیچ کدوم از اون شرایط رو ندارید (؟)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.