12-10-2012, 10:09 AM
(10-10-2012, 02:56 PM)bogie نوشته: با سلام و تشکر از وبسایت مفیدتون.من دانشجوی ترم 3 ارشد مدیریت اجرایی از دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات هستم.لیسانس من مهندسی کشاورزی هستش . معدل ترم اولم 15/32 و ترم دوم 17/44 هست.فکر می کنم تا پایان تحصیلاتم بتونم معدلم رو توی همین رنج نگهدارم.می خواستم بدونم که با این معدل و نمره آیلتس 7 - 6/5 و 3 یا 4 تا مقاله ( رشته مدیریت اجرایی ) برای دوره دکترا از این دانشگاه می تونم پذیرش بگیرم که فاند هم داشته باشم؟گرفتن فاند در رشته کشاورزی از امریکا برای دانشجویان خارجی چندان ساده نیست. این که از دانشگاه آزاد فارغالتحصیل شدهاید و معدل لیسانستون هم زیاد بالا نیست، کار رو مشکلتر هم میکنه. نمیخوام بگم شانسی ندارید، ولی همون طور که گفتم گرفتن پذیرش و فاند از امریکا ساده نیست.
سابقه کاری من هم بعد از دوره لیسانس به مدت 1/5 سال مهندس ناظر کشاورزی بودم.بعد از اون هم در زمینه امور اداری و اجرایی حدود 2 سال سابقه کار دارم .و به عنوان آخرین سوال می خواستم بپرسم موقعیت خالی برای رشته من در دوره دکترا ( مدیریت اجرایی ) معمولا در کدام کشورها وجود داره ممنون از راهنماییتون.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.