29-09-2012, 11:42 AM
(28-09-2012, 12:09 AM)amiroo65 نوشته:سلام من تا آخر مهر باید دفاع کنم، ولی الان می خوام واسه آزاد کردن مدرک کارشناسی اقدام کنم، ولی دانشگاه ارشدم به من گواهی اشتغال به تحصیل نمیده، تکلیف من چیه الان، چجوری می تونم ثابت کنم در حال تحثیلم هنوز؟؟/
دوست من، دانشگاه به این دلیل به شما اشتغال به تحصیل نمیده چون معمولا اشتغال به تحصیل برای یک ترم صادر میشود (یعنی؛ گواهی میشود آقا/خانم X در نیمسال اول این دانشگاه در رشته Y ثبت نام کرده است....). شما میتونید از دانشگاه (آموزش) درخواست بدید که در نامه اشتغال به تحصیل شما ذکر کنند که تا آخر مهرماه شما دانشجو هستید. تنها راه اثبات همین گواهی اشتغال به تحصیل است...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.