22-09-2012, 10:17 PM
(22-09-2012, 09:37 PM)phd نوشته: خیلی ممنون از پاسختون .برا دانشگاه های دیگه نظرتون چیه ؟ میدونم که چون نه نمره ی زبان و نه مقاله ام مشخص نیست کاره سختیه اینکه کجا شانس بیشتری وجود داره ..اما من یه مقداری مرددم مثلا استرالیا یا سوئیس دانشگاههای خوب انگلیسی زبان دیگر کشورها میشه بهشون فکر کرد؟؟!! .. کلاً با شرایطی که براتون توضیح دادم کدوم کشورها پیشنهادتونه ؟؟ .. کشورهای فوق فاند دارن؟؟؟ .. پس مقاله رو باید تا ترم آخر صبر کنم تا با ارائه ی پایان نامه بتونم با کمک استاد مقاله بدم زودتر نمیشه با شرایط مقاله دادن آشنا شد البته اون تاپیک مربوط رو چند صفحه اش رو خوندم اما ..دانشگاه های استرالیا معمولا معدل بالایی میخوان و معدل کارشناسی شما هم بالا نیست. برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به انجمن تحصیل در استرالیا
راستی من ارشد رو کنترل میخونم شرایط پذیرش برا کسایی که تغییر گرایش میدن شنیدم سخت تره آیا همینطوره ؟ .. اگر پایان نامه رو برای کسر خدمت ببرم به سمت سیستم های نظامی ... تو نحوه ی پذیرش گرفتن تأثیر میذاره ؟؟؟
همونطور که گفتین باید رو معدل تمرکز کرد ( البته اون هم با این استادایی که ما داریم واقعاً سخته ) .. واسه زبان موسسه ی معتبر تو تهران سراغ دارین؟؟
ممنون.
در ضمن برای پذیرش و فاند از استرالیا حتما باید مقاله ژورنالی داشته باشین. سوییس هم دانشگاه های مختلفی داره. برای دانشگاه های اروپایی شما اگر میخواین برای دکترا اقدام کنین باید به دنبال پوزیشن های خالی باشین که اعلام میشه، منتهی رقابت برای این پوزیشن ها خیلی زیاده، در ضمن باید سابقه پژوهشی و کاری شما با پروژه مربوط به پوزیشن مرتبط باشه. در اروپا دکترا درواقع شغل محسوب میشه و شما حقوق دریافت میکنین. بنابراین مفهوم فاند یک کم متفاوته در کشورهای اروپایی.
انجمن کشورهای اروپایی رو مطالعه کنید. به خصوص تاپیک های مربوط به تحصیل.
در مورد تغییر گرایش چیز غیر معمولی نیست ولی باید دلایل کافی داشته باشین که میتونین در SOP توضیح بدین.
من پیشنهاد میدم شما اول کارهایی که گفتم انجام بدین بعد با توجه به شرایطتتون تصمیم بگیرن کجا برین. ولی کلا اگر نمرات خوبی در آزمون های زبان و نمره بالایی در امتحان GRE بیارین و مقاله هم داشته باشین برای دانشگاه های متوسط آمریکا و کانادا اقدام کنین.
من پیشنهاد میکنم شما همه تاپیک های فروم رو به دقت بخونین. برای موسسه زبان هم اگر انجمن انگلیسی رو ملاحظه بفرمایید یک تاپیک وجود داره. اگر انجمن سربازی رو هم ملاحظه بفرمایید یک تاپیک کسر خدمت هست. سوالاتتون در این زمینه رو اونجا مطرح بفرمایید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید.