10-09-2012, 02:53 AM
(09-09-2012, 04:12 PM)salazar716 نوشته: درود.دوستان دیگه توضیحات کافی دادند، من هم میخواستم تاکید کنم که گذروندن درس با یک استاد میتونه برای توصیهنامه کاملا کافی باشه، به خصوص برای دانشجویان کارشناسی، چون معمولا پروژههای تحقیقاتی مهمی در دوره کارشناسی انجام نمیشه و عمده رابطه کاری استاد و دانشجوها همین گذروندن درسهاست.
من برای ارشد میخوام اقدام کنم(البته سال دیگه)، سه تا توصیه نامه نیازه برای اپلای.
برای من گرفتن توصیه نامه از یک استاد تمام که باهاش درس داشتم کفایت میکنه؟ خب اینکه توصیه نامه ی قوی ای نمیشه!
من میتونم 2تا اینجوری از دو تا استاد تمام بگیرم، یکی هم استاد پروژه تخصصی، یکی هم برای اطمینان اگه یکی از این پروفسورها ندادن استاد کارآموزی باشه عیب داره؟
فقط از استادهایی که توصیهنامه میگیرید بپرسید که آیا مایلند برای شما توصیهنامه خیلی خوب بنویسند یا خیر. اگر مایل نیستند سعی کنید استادهای دیگهای پیدا کنید. توصیهنامه معمولی عملا تاثیر منفی میذاره و وقتی توصیهنامه خیلی خوب نباشه به نوعی بیانگر اینه که توصیه کننده خیلی از کار شما راضی نبوده. بنابراین مراقب این مساله باشید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.