21-08-2012, 09:14 AM
(20-08-2012, 10:59 AM)MaMi نوشته:با سلام و تشکر بابت پست خوبتمن تجربه خودم رو از آزمون در امیربهادر (19 آگوست 2012) اینجا ذکر میکنم؛
آزمون به دلیل دیر رسیدن تعدادی از شرکت کننده ها (به علت نماز عید فطر! و اینکه تمامی خیابان های اطراف دانشگاه تهران بسته بود) با حدود 45 دقیقه تاخیر شروع شد (9:45 دقیقه) در زمان Reading و Listening همه چیز آروم بود و خوب ولی در زمان Speaking، در سوال اول یک بنده خدایی یکم بلند صحبت میکرد (حتی با وجود اینکه قبل از شروع آزمون، فردی که اونجا بود برای همه به صورت تک به تک توضیح داده بود که در زمان Speaking بـــــلند صحبت نکنید!) که در سوال دوم بهش تذکر داد و اون هم به صدای اولیه برگشت. به نظر من کلا همه چیزش خوب بود، من در سالن A امیربهادر ثبت نام کرده بودم ولی دوستی در سالن D نوشته بود و اون هم خیلی راضی بود از شرایط برگزاری امتحان. تنها تفاوت این سالن ها، محل سالن ها بود، مثلا سالن ما طبقه دوم و سالن این دوستمون طبقه 5. در ضمن کیبوردش هم خوب بود به نظر من، البته مثل کیبورد لپ تاپ نیست ولی من چون در خونه از هر دو نوع کیبورد استفاده میکنم، مشکلی نبود. مانیتورش هم از نوع CRT بود.
منم هفته پیش اتفاقی از اونجا رد شدم رفتم تو و با منشی ها حرف زدم گفتن آزمونهای آزمایشی هم همین سالنها برگزار میشه و از این نظر فکر کنم بد نباشه تو یکی دو سالن آزمایشی امتحان داد و همونجا هم امتحان اصلی،فقط چون سنتر اصلی هست قیمت آزمایشی هاش زیاد گرونه.راستی به نظر خودت سالنهای بالا کمتر صدا میاد یا فرقی نمیکنه؟آخه کلا دم خیابون نیست و فکر کنم چندان تفاوت نکنه.