20-06-2012, 09:42 PM
(16-06-2012, 04:43 PM)manager_66 نوشته: سلام . من سه شنبه هفته پیش رفتم جلسه کمیسیونم بود (بخاطر قوز قرنیه) . ولی اونجا گفتن دکتر بیمارستان فقط شماره چشماتو جمع زده و شماره چشام میشد 7 و معاف نمیشم . من گفتم واسه قوز قرنیه اقدام کردم و معرفیم کردن یک بیمارستان دیگه که توپوگرافی واسم بگیرن. بعد گفتم چیکار کنم گفتن برو خونه تا نامه معرفی به بیمارستان بیاد / این نامه چقدر طول میکشه بیاد و اگه خونه نباشیم نامه رو میندازن تو خونه یا نه حتما باید باشیم ؟ (چون تنها زندگی میکنم و صبحا خونه نیستم میگم)دوست من در مورد مدت زمانی که طول میکشه تا نامه ارسال بشه من دقیق اطلاع ندارم ولی اگر پست مراجعه کنه و شما در منزل نباشید (چون با پست پیشتاز) ارسال میشه، یک نامه/برگه برای شما خواهند گذاشت که "پست مراجعه کرده و شما در منزل نبودید" (نقل به مضمون) بعد شما با اون برگه و کارت شناسایی تشریف میبری اداره پست منطقه محل سکونتون و پاکتتون رو دریافت می کنید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.