18-06-2012, 12:12 AM
مرسی از جوابتون....
یه سوال مهم دیگه که هست اینه که در تبصره بند 4 مراحل ثبت نام و كاريابي دانش آموختگان متعهد آموزش رايگان که دوست قبلی اشاره کرد گقته "در صورت وجود فرصت شغلي جهت معرفي به كار و عدم قبول از طرف فارغ التحصيل مراتب، استنكاف تلقي خواهد شد و سازمن كار و آموزش فني و حرفهاي استان نتيجه كاريابي را بدون اطلاع فارغ التحصيل به دانشگاه مربوطه اعلام خواهد نمود" این یعنی اگه کارو شماقبول نکنی بدون اطلاع شما پروندت بسته میشه؟
یعنی همونطور که تو پست های قبلی هم گفتم بلید موسسه کاریابی خاصی رفت که گیر نباشند؟
یه سوال مهم دیگه که هست اینه که در تبصره بند 4 مراحل ثبت نام و كاريابي دانش آموختگان متعهد آموزش رايگان که دوست قبلی اشاره کرد گقته "در صورت وجود فرصت شغلي جهت معرفي به كار و عدم قبول از طرف فارغ التحصيل مراتب، استنكاف تلقي خواهد شد و سازمن كار و آموزش فني و حرفهاي استان نتيجه كاريابي را بدون اطلاع فارغ التحصيل به دانشگاه مربوطه اعلام خواهد نمود" این یعنی اگه کارو شماقبول نکنی بدون اطلاع شما پروندت بسته میشه؟
یعنی همونطور که تو پست های قبلی هم گفتم بلید موسسه کاریابی خاصی رفت که گیر نباشند؟
(17-06-2012, 10:56 AM)Nasim67 نوشته: دوستان در پست های بالاتر گفتند که نباید سابقه کار با بیمه داشته باشید،اما چیزی که در مورد شما وجود داره اینه که بعد از قبول شدن در ارشد،کار رو ادامه ندادید و حدود 2 سال هم ازش می گذره،پس طبیعیه که کار رو از دست بدید و حالا مثلا دوباره تقاضای کار داشته باشید.
به نظر من شما یه سر به ادارات کاریابی بزنید یا حتی تلفنی ازشون بپرسید،ببینید اونا چی می گن.
همونطور که گفتم،طبیعتا نباید مشکلی داشته باشه،اما خوب قوانینه ایناس دیگه!
اگر اطلاعات دیگه ای به شما دادند،ممنون میشیم ما رو هم از اونها مطلع کنید.
مرسی