12-06-2012, 01:14 AM
(11-06-2012, 11:09 PM)MaMi نوشته:ممنون دوست عزیز از راهنمایی ، در مورد احتمال معاف شدنم از چندتا پزشک معتمد پرسیدم همه گفتند که معافم ، و این که کلا پای من توی پوتین نمی رهدوست من، ضمن خوشامد به شما به دلیل پیوستن به فرومسوال شما چند بخش داره...
بند 33- قطع انگشتان پا
الف) قطع سه انگشت كامل از يك پا و يا قطع شست در هر دو پا معاف دائم.
ب) قطع شست در يك پا خدمات غيررزمي.
بند 9 - تومورهاي استخواني خوش خيم
الف) تومورهاي استخواني متعدد و يا با ايجاد اختلال مشهود در كار عضو معاف دائم.
ب) تومورهاي داخل استخواني منفرد بدون عارضه خدمات غيررزمي.
بند 16- محدوديت حركات مفاصل
الف) در مورد مفاصل هانش، زانو و شانه معاف دائم.
ب) محدوديت حركات ساير مفاصل بزرگ در صورتي كه نيمي از حركات محدود شده باشد معاف دائم.
ج) در موارد خفيف تر همراه با اختلال عملكرد خدمات غيررزمي.
بند 36- از بين رفتن قسمتي از استخوانهاي كف پا يا هر نوع تغييرات استخواني ديگري كه مانع انجام تمرينات نظامي باشد و با در پوشيدن پوتين اشكال ايجاد نمايد معاف دائم.
با توجه به برآیند موارد ذکر شده، فکر میکنم شما بتونی معافیت دائم رو اخذ کنی (ولی به نظر من برای اینکه کاملا (100%) مطمئن بشی، به پزشک معتمد/بیمارستان مورد تائید نظام وظیفه در شهر/استان محل سکونت تون مراجعه کنید)
به نظر من، شما با این شرایط که ذکر کردی، احتمال معاف دائم شدنتون بالاست، حالا اگر ضایعاتی که برای شما پیش اومده بهبودپذیر باشه، با توجه به اینکه دانشگاهتون گفته انصراف از انصراف تحصیل شما رو قبول میکنه (!) این کار رو انجام بده ولی اگر بهبودپذیر نیست این مشکلات شما، به نظر من درس رو تموم کن بعدش اقدام کن برای معافیت پزشکی... ولی باز توصیه برادرانه من اینه که حتما قبلش با پزشک معتمد نظام وظیفه مشورت کن (ضرر نداره که)

اوضاعش خیلی داغونه. واین که ذکر شده قطع 3 انگشت از انگشت پنجم من چیزی باقی نمونده و فقط یک چهارم بند مونده که اونم یه تیکه استخونه کوچیکه ، مخلص کلام اینکه کلا من 1 انگشت شصت دارم + 1.5 بند از انگشت کناریش که اصلا شبیه انگشت نیست ، دکتر گفت برش داره بهتره چون اصلا مفصل نداره جلوی راه رفتنمو می گیره
در مورد عجله ای هم که دارم دلیلش واسه اینکه شانس من چند سال دیگه میان میگن اگه 5 تا انگشت نداشته باشی معافی