08-06-2012, 09:53 AM
(08-06-2012, 09:42 AM)maryamseyedi نوشته: سلامبرای این که بتونید پاییز آینده پذیرش بگیرید، باید امتحان زبان و GRE رو تا اواسط پاییز امسال بدید تا نتیجهاش به موقع به دستتون برسه و همه مدارکتون تا نزدیک اواخر پاییز آماده باشه که بتونید قبل deadline دانشگاهها براشون ارسال کنید.
ضمن تشکر از راهنماییهای مفیدتون
من کارشناسیمو در رشته منابع طبیعی-شیلات از دانشگاه دولتی با معدل 42/16 و ارشدمو در رشته زیست شناسی دریا_آلودگی دریا از دانشگاه علوم و تحقیقات تهران با معدل 16 (البته هنوز دفاع نکردم )دارم فارغ التحصیل میشم.2مقاله فارسی دارم ولی هنوز مقاله انگلیسیم پذیرفته نشده.هنوز هیچ آزمون زبانی ندارم به نظرتون میتونم امیدوار باشم که تا پاییز سال آینده پذیرش بگیرم؟
از نظر شانس پذیرش، باید دوستانی که رشتهاشون به رشته شما نزدیکتر هست نظر بدن.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.