(16-05-2012, 01:28 PM)مریم ناز نوشته: منسلام
رشته کارشناسی ام کارتوگرافی از دانشگاه تهران با معدل 16/60 هستم و رشته
کارشناسی ارشدم پژوهش هنر باز از دانشگاه تهران با معدل 18.70 و رتبه 7
کنکورهستم .آزمون تافل هم دارم با نمره 6.5 .می خواستم راهنمایی کنید که من
می تونم در کدام کشورها و در چه رشته ای ادامه تحصیل بدم؟ با تشکر
عضویتتون رو در این سایت تبریک میگم.
در حقیقت معدل های شما بسیار خوبن و همچنین شما از دانشگاه تهران که معروف ترین دانشگاه در رشته شما هست فارغ التحصیل شدین.اگر چه من در مورد رشته شما و موقعیت اون در دانشگاه های خارج اطلاعات چندانی ندارم،ولی رتبه کنکور و معدل شما بیانگر اینه که شما شانس خوبی برای پذیرش دارید اگر نمونه کارهای خیلی با کیفیتی از خودتون تهیه کنید. علاوه بر این شما به مدارک دیگه ای مثل توصیه نامه،گواهی آزمون زبان انگلیسی بین المللی و غیره نیاز دارید.
چیز عجیبی که من متوجه نمیشم نمره تافل شماست!!! احتمالا یک غلط املایی در مورد نمره تافل مرتکب شدین،چون اون (6.5) نمره آیلتس هست!!!!!!!
![[عکس: tongue.gif]](http://www.academiacafe.com/pf/images/smilies/tongue.gif)
موفق باشید.
Hello
I welcome you for registering at this website
Actually your GPAs are in a very good condition and also you have been graduated from University of Tehran,which is the most famous univerisity in your major.
Although I have not so information about your major and it's situation in foreign universities,your konkur's grade and your GPA sound that you would have a big chance for getting admission if you will prepare high quality prototype of your predecessors.Moreover you need some other documents such as recommendation letters,English language certificate,etc.
However there is a strange thing that I cannot understand which is your TOEFL band score!! Probably you made an orthographic mistake about your TOEFL score,because it is a score of IELTS examination!!!!!!!!!
e

پی نوشت: این پست به زبان فارسی برگردانده شده است.