در مورد پست دومتون:
به نظر من ایشون در واقع خواستن لطف کنن و بهتون یه سری ایرادات رو محترمانه گفتن و اتفاقاً این کارشون از نظر من جالبه. هر استادی اینطوری وقت نمی ذاره واسه کسی که معلوم هم نیست بگیرتش یا نه. به هر حال نظر ایشون در حال حاضر مثبت نیست، اگر بتونید رزومه تون رو تقویت کنید و نمرات خوبی تو تافل و GRE بیارید می تونید دوباره با ایشون تماس بگیرید و احتمالاً شانس خواهید داشت. ولی الان به نظر من روی این مورد زیاد حساب باز نکنید.
به نظر من ایشون در واقع خواستن لطف کنن و بهتون یه سری ایرادات رو محترمانه گفتن و اتفاقاً این کارشون از نظر من جالبه. هر استادی اینطوری وقت نمی ذاره واسه کسی که معلوم هم نیست بگیرتش یا نه. به هر حال نظر ایشون در حال حاضر مثبت نیست، اگر بتونید رزومه تون رو تقویت کنید و نمرات خوبی تو تافل و GRE بیارید می تونید دوباره با ایشون تماس بگیرید و احتمالاً شانس خواهید داشت. ولی الان به نظر من روی این مورد زیاد حساب باز نکنید.
(13-05-2012, 10:47 AM)azarr نوشته: [سلام دوستان.وقت همگی بخیردر مورد این ایمیل هم به نظر من بهتره در آینده باز هم به ایشون ایمیل بزنید.
میخواستم بدونم برا جواب این استاد باید بازم پی گیر شم یا منتظر شم خودش بهم ایمیل بزنه؟
[
Thank you for your interest in our research program. Unfortunately, there is no opening in my research group at this time. I will notify you when there is an opportunity. Thanks]