28-04-2012, 12:51 AM
(27-04-2012, 11:44 PM)azarr نوشته: سلام به دوستان عزیز:سلام
رشته من مکانیک ماشین های کشاورزی از دانشگاه دولتیه. معدل کارشناسی 16.8(شاگرد1) و معدل ارشد 18.37هست. زبان رو هنوز آزمون ندادمو راجع به مقاله: دو تا علمی پژوهشی سابمیت شده و دو کنفرانس داخلی.
من باید دور کانادا و آمریکا رو خط بکشم؟یا نمره زبانمه که بیشتر مشخص میکنه چه کشورایی برام مناسبن ؟
با سپاس
به نظر من نمره زبان تعیین کننده کشور نمیتونه باشه. هر دانشگاهی یک مینیمم برای نمره زبان در نظر میگیره، حالا ممکنه شما مثلا 7 بیاری در آیلتس و مینیمم دانشگاه مورد نظر 8 باشه که خوب نمره شما رو قبول نمیکنه. معدل شما خوبه. مقالات هم میتونه نشان دهنده این باشه که شما پیشینه تحقیقی دارین. اگر بتونین در ژورنال های معتبر خارجی هم مقاله بدین شانستون بیشتر میشه. چرا دور کانادا و آمریکا رو خط بکشید؟ دانشگاه های بسیار زیادی با رنک های مختلف در کانادا و آمریکا هستن. لزوما هم همشون تاپ نیستن و شما از خیلیهاشون میتونین شانس پذیرش داشته باشین. البته باید سرچ کنین و ببینین کدوم رشته شما و یا رشته شبیه به رشته شما که میتونین در اون ادامه تحصیل بدین رو دارا هستن. برای کانادا و آمریکا ارتباط با استاد خیلی مهمه. در ضمن برای آمریکا با یک نمره GRE بالا هم میتونین شانستون رو افزایش بدین.
در دانشگاه های اروپا هم که پوزیشن برای دکترا اعلام میشه شانس دارین. برای استرالیا اگر بخواین اقدام کنید برای دکترا حتما نیاز به یک مقاله ISI و یک پروپوزال دارین.
(بهتون پیشنهاد میدم قسمت های دیگه فروم رو مطالعه کنید تا با مراحل گرفتن پذیرش و همچنین رنکینگ ها آشناتر بشین.)