شما در این ارسالتون گفتید، اهل سنندج هستید ولی در این ارسال بیان کردید، ارومیه ؟!؟
دوست عزیزم، مورد شما واقعا یک مورد خاص است...حقیقتا من در این موارد یکسری شنیده ها برای نوشتن داشتم، ولی هر چه بیشتر شرایط شما رو میخونم، بیشتر به این نتیجه میرسم که شما باید حتما با مرکز مشاوره نظام وظیفه (مرکز استان/تهران) تماس گرفته و شرایطتتون رو با اونها در میان بگذارید تا به جوابی قطعی و درست دست پیدا کنید.
نقل قول:۱-با توجه به این که متولد بهمن ۷۲ هستم و دیپلمم رو خرداد ۹۰ گرفتم اگه معاف نشم اعزامم میوفته ۹۱ یا ۹۲؟
ارسال 33 (تاریخ اعزام با توجه به مدرک تحصیلی و تعداد متقاضی هستش.....و در سالهای متفاوت تغییر میکنه....مثلا امسال ممکنه شما دفترچه بفرستید و 1 سال دیگه اعزام بشید یا ممکنه 9 ماه دیگه اعزام بشید....اگر دوست شما تاریخ اعزامش 1392 زده باشه و شرایطش هم مثل شما باشه....احتمالا اولین تاریخ اعزام ممکن شما هم 1392 خواهد بود.....که دلیلش تعداد زیاد مشمول با مدرک دیپلم هستش.....)
و ارسال 37 (یعنی اینکه تا برین دکتر....بعد نامشو از دکتر بفرستن شهرستان و .....طول میکشه...شما اگه خرداد امسال دیپلم گرفته باشین و متولد سه ماه چهارم...دفترچه به صراحت میگه که اعزامتون 18 بهمن میفته و خیلی زود اعزام بشید....بهمن سال بعد هستش....دوستتون اگر دیپلم بوده باشه و امسال تمام کرده باشه هم متولد 3 ماه دوم بوده که 18 آذر افتاده ....نه به خاطر اینکه متولد آذر بوده......دفترچه به صراحت میگه)
و ارسال 37 (یعنی اینکه تا برین دکتر....بعد نامشو از دکتر بفرستن شهرستان و .....طول میکشه...شما اگه خرداد امسال دیپلم گرفته باشین و متولد سه ماه چهارم...دفترچه به صراحت میگه که اعزامتون 18 بهمن میفته و خیلی زود اعزام بشید....بهمن سال بعد هستش....دوستتون اگر دیپلم بوده باشه و امسال تمام کرده باشه هم متولد 3 ماه دوم بوده که 18 آذر افتاده ....نه به خاطر اینکه متولد آذر بوده......دفترچه به صراحت میگه)
نقل قول:۲-من حالا دارم برای کنکور سراسری ۹۱ میخونم و چون درخواست معافیت پزشکی دادم خیلی وقتم رو برای درس خوندن ازم گرفته (مراجعه هروزه به نظام وظیفه،مراجعه به دکتر برای معاینه در ارومیه!) و امیده زیادی برای کنکور ۹۱ ندارم میخواستم بدونم فرصت شرکت در کنکور ۹۲ رو خواهم داشت اگه معاف نشم؟
۳-من یه دوستی دارم که او هم شرایطش دقیقا مثل منه یعنی متولد نیمه دوم ۷۲ هست و دیپلمش رو خرداد۹۰ گرفته ولی او برای معافیت پزشکی اقدام نکرد، و اعزامش افتاده بهمن ۹۲!!! یعنی من هم اگه معاف نشم میوفتم ۹۲؟ در ضمن چون رشته هنر هستم و در شهرستان ما پیش دانشگاهی هنر موجود نیست مجور شدم به صورت غیر حضوری پیش رو بگذرونم و همین باعث شد که جز داوطلب آزاد حساب بشم و معافیت تحصیلی شاملم نشه!!
4-میخواستم بدونم چون که دانش آموزان عادی ۲ سال فرصت شرکت در کنکور سراسری رو دارن، قانونی هست برای کس های مثل من؟ که من هم بتونم کنکور ۹۲ رو شرکت کنم؟؟ در کل اگه معاف نشم(که نمیشم!) امیدی به کنکور ۹۱ یک ندارم و باید حتما کنکور ۹۲ شرکت کنم! خواهشن کمک کنید!!
نظام وظیفه استان کردستان
نظام وظیفه استان تهران
موفق باشید
حتما ما رو هم از نتیجه کارتون بی خبر نگذارید
نظام وظیفه استان تهران
موفق باشید

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.