(04-04-2012, 12:07 PM)baran_84 نوشته: دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی اگر منظور گواهی موقت مدرک لیسانس هست بله اون الان دستمه چون دانشگاه ارشد که همون دانشگاه لیسانسم هست کپیش رو ازم گرفت
جالبه که دانشگاه برای ارشدتون و در زمان ثبت نام، اصل مدرک موقت لیسانس رو نگرفت از شما! من به شخصه فکر نکنم که این امکان وجود داشته باشه (آزادکردن مدرک لیسانس در دوران کارشناسی ارشد) ولی شما اگر شنیدید که این کار شدنی است، تا این امکان برای شما وجود داره سریع تر اقدام کنید...
روندی که این کار رو انجام دادید هم لطفا در این قسمت با سایر دوستان به اشتراک بگذارید 
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.