01-04-2012, 12:31 AM
گیتی جان
به طور کلی برای رشتههای برق و کامپیوتر فاند بیشتره، ولی تقریبا در همه دانشگاهها اولویت فاند با دانشجویان دکتراست و بعد دانشجویان فوق و بعضی از دانشگاهها هم میدونم که به طور خاص قوانینی دارند که به دانشجویان فوق فاند ندند مگر در موارد خاص.
به همین خاطر در مورد فوق، گرفتن فاند سختتره. برای دکترا احتمالش بیشتره، اما به هر حال همیشه یک احتمالی هست که شاید شما تلاش هم کردید ولی صرفا به این خاطر که استادی پیدا نشه که کارش به کار شما مرتبط باشه و فاند هم داشته باشه، نتونید فاند بگیرید.
من برخورد کردم با مواردی که دانشجویان دکترا نتونستند فاند بگیرند و این مساله به خصوص در مواقعی که اوضاع اقتصادی خراب میشه و میزان فاند در دانشگاهها کم میشه ممکنه پیش بیاد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.