30-03-2012, 01:43 PM
(30-03-2012, 01:23 PM)kmozafari نوشته: سلام.سلام دوست عزیز
من مدرک کارشناسی ارشد نرم افزار از دانشگاه تربیت مدرس دارم. در ضمن مدرک لیسانسم هم از دانشگاه رازی کرمانشاه گرفتم.
معدلم زیاد خوب نیست: معدل کارشناسی 14/71 و ارشد 15/75. ولی 6 تا مقاله کنفرانس (که 4 تاش اسمم اوله) و یه دونه ژورنال ISI (اسمم سومه) و یه دونه دیگه هم ژورنال ISI که یه بار revise خورده دارم که انشالله پذیرفته میشه، دارم. مدرک زبان هم ندارم ولی میخوام امسال بگیرم.
میخواستم بدونم با این وضع معدل امیدی برای اپلای هست یا نه؟ اگه هست کجا؟
ممنون.
امید که همیشه هست

هر دانشگاهی یک سری مینیمم ها رو برای گرفتن پذیرش تعیین کرده که معمولا در قسمت Admission Requirement میتونین ببینین و ممکنه برای دانشگاه های مختلف کمی متفاوت باشه. معمولا دانشگاه های کانادا در زمینه معدل سخت گیری بیشتری دارن و معدل بالایی مدنظرشونه. البته همونطور که گفتم معدل تنها یکی از شروطه. فراموش نکنید که ارتباط با استاد خیلی مهمه. شما اگر بتونین نظر یک استاد رو جلب کنید ممکنه حتی معدل پایین شما رو هم در نظر نگیرن. به نظر من شما الان برین سراغ خوندن برای امتحان زبان و GRE (برای آمریکا). با یک نمره خوب و پیدا کردن یک استاد (اگر پیدا نکنین هم باز احتمال پذیرش هست) برای دانشگاه های خوب و متوسط آمریکا و کانادا شانس دارین.