17-03-2012, 03:31 PM
(17-03-2012, 01:48 PM)amin_mb نوشته: برای ثبت درخواست اعزام یا همون ارسال دفترچه، اصلا نیازی به اصل دانشنامه شما نیست!دقیقا همینجوری که امین جان اشاره کردند، شما حتی اگر همون نامه فارغ التحصیلی هم داشته باشید (که از دانشگاه خطاب به نظام وظیفه است) برای ارسال دفترچه کفایت میکنه...حتی من خودم با همون برگه برای دریافت امریه اقدام کردم و گرفتم امریه...بنابراین نگران نباش و پیش به سوی سربازی
در صورتی که نه دانشنامه اصلی و نه دانشنامه موقت داشته باشید، کافی است نامه دانشگاه به نظام وظیفه که معروف به نامه فراغت از تحصیل هست را همراه خود به پلیس +10 ببرید!
اصل نامه و کپی آن کفایت می کنه!

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.