عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی کسر خدمت سربازی

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کسر خدمت سربازی
آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-03-2012, 04:18 PM
(10-03-2012, 03:20 AM)meis نوشته: ببین عزیز ظاهرا قانون عوض شده و پلیس +10 دیگه مدارک کسریو ثبت نمیکنه. همونجوری که تو پ.خ گفتم بعد از آموزشی و تقسیم شدن میری قسمت نیروی انسانی یگانی که توش افتادی و مدارک کسریو ارائه میدی. تا قبل از این زمان کار خاصی نمیتونی انجام بدی. خدا بزرگه، نگران نباش و ایشالا قانونا عوض نشه و بتونی حداکثر کسریتو استفاده کنی.
موفق باشی
سلام دوست عزیز
برا من هم ک میخوام امریه بگیرم همین کارو باید انجام بدم؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-03-2012, 04:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2012, 07:47 PM توسط MaMi.)
(10-03-2012, 04:18 PM)akbar_saeedi نوشته: برا من هم ک میخوام امریه بگیرم همین کارو باید انجام بدم؟
سلام دوست من، شما هم می خواهید امریه بگیرید باید در مورد کسری خدمتتون مشابه آنچه در بالا ذکر شده عمل کنید، یعنی در دوره آموزشی مدارک رو ارائه می دهید...فقط مقدار ماه هایی که کسر می شود بستگی داره به یگانی که بعد از آموزشی در آنجا باید خدمت کنید، یعنی اینکه آموزش و پرورش به عنوان مثال فقط حداکثر 3 ماه کسری رو قبول می کند ولی بقیه ادارات فکر می کنم تمام کسری های خدمت رو قبول می کنند (یعنی همون حداکثر 9 ماه رو)

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Robin2
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-03-2012, 02:31 PM
با سلام

میزان کسری خدمت از طریق بسیج الان چگونه محاسبه میشود؟(جدیدترین مصوبه)
آیا هر مشمولی با توجه به قانون زمان اعزامش بهش کسری میدهند؟ من سال 89 اعزام شدم
من 13 ماه و 27 روز خدمت کردم و 2 ماه و 3 روز کسری میخوام در این صورت باید چه مدت بسیجی فعال باشم

با تشکر قبلی

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-03-2012, 03:26 PM
(14-03-2012, 02:31 PM)Robin2 نوشته: ...و 2 ماه و 3 روز کسری میخوام در این صورت باید چه مدت بسیجی فعال باشم
بسیجیان (فعال) حداکثر از 6 ماه کسر خدمت برخورد دار می شوند....
بسیجیان فعال سالانه 45 روز تا 3 ماه از مزایای کسر خدمت بر خوردار می‌شوند واین قانون تنها تا پایان سال 90 ادامه دارد.
(منبع )
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-03-2012, 03:33 PM
آيين نامه اجرايي قانون احتساب قسمتي از خدمت اعضاي بسيج نيروي مقاومت سپاه پاسداران انقلاب اسلامي به عنوان خدمت دوره ضرورت مصوب 1380/6/11

...
ماده4 مدت فعاليت مشمولان اين آيين نامه به شرح زير به عنوان خدمت وظيفه عمومي محسوب مي شود:
الف- آن دسته از بسيجياني كه در يكي ازمسئوليت هاي زير فعاليت نمايند به ازاي هر سال فعاليت مستمر معادل سه ماه جزو خدمت دوره ضرورت آنان محسوب مي شود:
1- فرمانده و اعضاي شوراي حوزه هاي مقاومت.
2- فرمانده و اركان گردان هاي عاشورا.
3- فرمانده گروهان هاي عاشورا و همتراز باآن .
4- فرمانده پايگاههاي مقاومت و مسئولان واحد هاي دانشجويي و دانش آموزي.
ب- آن دسته از بسيجياني كه در يكي از مسئوليت هاي زير فعاليت نمايند به ازاي هر سال فعاليت مستمر معادل دو ماه ونيم جزو خدمت دوره ضرورت آنان محسوب مي شود:
1- فرمانده گروههاي مقاومت .
2- اركان گروهان هاي عاشورا و همتراز باآن .
3- اعضاي شوراي پايگاه هاي مقاومت و شوراي واحد هاي دانشجويي و دانش آموزي.
ج- اعضاي گردان هاي عاشورا و ساير بسيجياني كه در رده هاي مقاومت بسيج سازماندهي گرديده و در برنامه هاي حفظ انسجام و مأموريت هاي محول به طور منظم شركت مي كنند به ازاي هر سال فعاليت مستمر معادل يك ماه ونيم جزو خدمت دوره ضرورت آنان محسوب مي شود.
ماده5 چنانچه مدت خدمت بسيجيان بيش از يك سال باشد، به همان نسبت كسري از امتيازات موضوع اين آيين نامه ملاك احتساب خواهد بود.

نقل قول  

آفلاین nalirezan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-03-2012, 01:37 PM
سلام
من یه مشکل خیلی بزرگ دارم ، امیدوارم کسی بتونه جوابمو بده
من پدرم 24 ماه جبهه داره ، کارت ایثار هم گرفتم
می خوام برم سربازی ولی مدرکم آماده نشده و افتاد واسه بعد از عید
خواستم بدونم بعد از عید قانون کسری خدمت تمدید میشه یا نه؟
و یا اینکه من می تونم الان بدون مدرک تحصیلی دفترچه و پست کنم ؟
بهترین راه واسه من چیه ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-03-2012, 01:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-03-2012, 01:57 PM توسط amin_mb.)
دوست عزیزم!
سلام!
به فروم خودتون خوش آمدید!
برای ثبت درخواست اعزام یا همون ارسال دفترچه، اصلا نیازی به اصل دانشنامه شما نیست!
در صورتی که نه دانشنامه اصلی و نه دانشنامه موقت داشته باشید، کافی است نامه دانشگاه به نظام وظیفه که معروف به نامه فراغت از تحصیل هست را همراه خود به پلیس +10 ببرید!
اصل نامه و کپی آن کفایت می کنه!
موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

17-03-2012, 03:31 PM
(17-03-2012, 01:48 PM)amin_mb نوشته: برای ثبت درخواست اعزام یا همون ارسال دفترچه، اصلا نیازی به اصل دانشنامه شما نیست!
در صورتی که نه دانشنامه اصلی و نه دانشنامه موقت داشته باشید، کافی است نامه دانشگاه به نظام وظیفه که معروف به نامه فراغت از تحصیل هست را همراه خود به پلیس +10 ببرید!
اصل نامه و کپی آن کفایت می کنه!
دقیقا همینجوری که امین جان اشاره کردند، شما حتی اگر همون نامه فارغ التحصیلی هم داشته باشید (که از دانشگاه خطاب به نظام وظیفه است) برای ارسال دفترچه کفایت میکنه...حتی من خودم با همون برگه برای دریافت امریه اقدام کردم و گرفتم امریه...بنابراین نگران نباش و پیش به سوی سربازی Wink

نقل قول  

آفلاین nalirezan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-03-2012, 11:03 PM
سلام ، ممنون از پاسختون ولی من تو همون مرحله آخر گرفتن گواهی فراغت از تحصیل موندم و خوردم به این عید نوروز لعنتی ( البته ببخشیدا آخه تمام برنامه هام به خاطر همین عید خراب شد ) اطلاع هم ندارین که قانون کسری تمدید می شه یا نه ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

18-03-2012, 12:28 AM
(17-03-2012, 11:03 PM)nalirezan نوشته: سلام ، ممنون از پاسختون ولی من تو همون مرحله آخر گرفتن گواهی فراغت از تحصیل موندم و خوردم به این عید نوروز لعنتی ( البته ببخشیدا آخه تمام برنامه هام به خاطر همین عید خراب شد ) اطلاع هم ندارین که قانون کسری تمدید می شه یا نه ؟
ممنون
lمشخص نیست، منوط کردن به آغاز سال جدید...ولی به نظر من امکان تمدیدش وجود داره، یعنی امیدوارم که باشه Smile
ناامید نباش دوست من Wink

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 14 بعدی »