03-03-2012, 11:45 PM
(03-03-2012, 11:35 PM)amin_mb نوشته: مرسی از خبر کاملت! من فردا انشاء میرم نظام وظیفه مشهد! اونجا هم سوال می پرسم! خبرشو می دهم حتما!امین جان، حتما سوال بپرس و به دوستان هم بگو، از ما که گذشت لااقل بقیه دوستان بتونند استفاده کنند...
MaMi عزیز، اگه خاطرات بابک جان در تاپیک انگیزه اپلای را بخونی، می بینی که این ابلاغ کردن در نظام وظیفه از پروسه های خیلی پیچیده به حساب می آید!
موفق باشی!
اصولا هر کاری در هر سازمانی در سرزمین عزیز و دوست داشتنی ما، از پروسه های بسیار پیچیده به شمار می آید، لااقل در مورد پاسپورت گرفتن برای خروج در زمان تحصیل (کارشناسی ارشد) رو من یکی تجربه خیلی ملموسی دارم ازش!!

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.