عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور مشمولانی که بعد از سال 1383 خارج شده اند

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشمولانی که بعد از سال 1383 خارج شده اند
آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Question  30-07-2013, 06:23 AM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2013, 06:31 AM توسط ForeverBlue.)
 لینک خبر در ایسنا - 14 مرداد 1392
مشمولان ایرانی مقیم خارج از کشور که حداقل به مدت سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند، می‌توانند در مجموع به مدت سه ماه و حداکثر برای دوبار در سال بدون تعیین تکلیف سربازی به کشور تردد کنند.  این مقررات شامل آن دسته از افرادی که وارد غیبت شده باشند، نیز می‌شود.  این مقررات تا سال 96 اجرا می‌شود.

واجدان شرایط می‌توانند برای اخذ مجوز به سفارت یا نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مراجعه کنند و قبل از ورود به کشور حتما گذرنامه خود را به مهر اجازه تردد ممهور کنند.

در گذشته این افراد می‌توانستند با پرداخت 10 میلیون تومان سربازی خود را خریداری کنند که از امروز (14 مردادماه 92) این طرح متوقف شد. آن دسته از مشمولانی که پیش از این نسبت به خرید خدمت سربازی اقدام کرده و تشکیل پرونده داده‌اند، می‌توانند برابر مقررات قبلی نسبت به خرید سربازی خود اقدام کنند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-08-2013, 09:59 AM
درود
سپاس،
خیلی خبر خوشحال کننده ای هست . البته خبر یک مقدار گنگ هست. در مجموع سه ماه در حین اقامت در خارج از کشور منظوره یا در سال؟  البته در سال رو بعید می دونم ولی خب برای اطمینان خواستم بپرسم.
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-08-2013, 10:27 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-08-2013, 10:30 AM توسط ForeverBlue.)
(06-08-2013, 09:59 AM)'Shahrouz' نوشته: درود
سپاس،
خیلی خبر خوشحال کننده ای هست . البته خبر یک مقدار گنگ هست. در مجموع سه ماه در حین اقامت در خارج از کشور منظوره یا در سال؟  البته در سال رو بعید می دونم ولی خب برای اطمینان خواستم بپرسم.

شهروز گرامی
یعنی مثلا شما از 1392/1/1 الی  1392/12/29 فقط میتوانید دو دفعه به ایران سفر کنید. مجموع کل روزهایی که در این دو دفعه میتوانید در ایران بمانید حداکثر 3 ماه است.
مثلا دفعه اول 1 ماه و دفعه دوم 2 ماه.

قبلا برای کسانی که قبل از ابتدای سال 83 خارج شده بودند میگفتند فقط یکبار میتوانید سفر کنید و حداکثر 3 ماه بمانید. الان فقط یکبار شده دو بار  ولی آن 3 ماه تغییر نکرده است.
[align=right]
نقل قول  

آفلاین akijun
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-08-2013, 11:25 PM
آقا بعنی اگه ما سه سال یه جا دانشجو باشیم نمی تونیم از این قانون استفاده کنیم؟ حتما باید شرایط دیگه ای داشته باشیم؟!
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-08-2013, 11:29 PM
(09-08-2013, 11:25 PM)'akijun' نوشته: آقا بعنی اگه ما سه سال یه جا دانشجو باشیم نمی تونیم از این قانون استفاده کنیم؟ حتما باید شرایط دیگه ای داشته باشیم؟!

سلام و خوش آمدید به این فروم [img]images/smilies/smile.gif[/img]
شما  به محض تکمیل شدن 3 سال میتوانید از این قانون استفاده کنید. 

نقل قول  

آفلاین maxoud
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-08-2013, 04:50 AM
یک سوال:

من سه سال پیش بعد از لیسانس به آلمان اومدم و الان حدود یک سال و دو ماه هستش که مدرک فوق لیسانسم رو از آلمان دریافت کردم، ولی هنوز به وزارت علوم اعلام نکردم که فارغ التحصیل شدم. شما آیا اطلاع دارید که من از این قانون جدید تردد به ایران میتونم استفاده کنم یا نه؟

برای این که در حال حاضر وزارت علوم و نظام وظیفه فرض میکنن من همچنان در حال تحصیل فوق لیسانس هستم! و هنوز نظام وظیفه به وثیقه من در بانک دست نزده!
نقل قول  

آفلاین soroushlink
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Exclamation  06-12-2014, 09:16 PM
سلام دوستان من خارج از ایران زندگی میکنم و میخوام تو طعتیلات کریسمس بیام ایران ولی میترسم که دیگه نتونم برگردم.....من متولد 17 آذر 1376 هستم..... 
میتونم برم و برگردم یا اینکه کلا بیخیال قضیه شم؟
لطفا کمک کنید فوووووری.....
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-12-2014, 11:44 PM (آخرین تغییر در ارسال: 06-12-2014, 11:44 PM توسط M1KE.)
ماده 2 قانون نظام وظیفه عمومی: هر فرد ذکور ایرانی از اول فروردین ماه سالی که طی آن وارد سن نوزده سالگی می شود مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی خواهد شد.

ماده 18 قانون وظیفه عمومی: به وضع مشمولان خدمت وظیفه عمومی یک سال قبل از اعزام به خدمت دوره ضرورت یعنی در سالی که مشمولان در آن سال وارد سن 19 سالگی می شوند رسیدگی خواهد شد. در تعیین سن مشمولیت روز یا ماه تولد تاثیری نداشته و کلیه افراد ذکور متولد در یک سال شمسی (از اول فروردین ماه تا پایان اسفند ماه) متولد همان سال تلقی شده و از لحاظ مشمولیت در یک طبقه قرار خواهند گرفت.

(سال مشمولیت= عدد 18 + سال تولد***مثال : 1388 = 18 + 1370 )

(سال اعزام= عدد 19 + سال تولد***مثال : 1389 = 19 + 1370 )

بر این اساس فرد ذكوری كه متولد سال 1370 می باشد از ابتدای سال 1388 مشمول بوده و بدون دریافت مجوز خروج معتبر نمی تواند از ایران خارج گردد.

(06-12-2014, 09:16 PM)'soroushlink' نوشته: سلام دوستان من خارج از ایران زندگی میکنم و میخوام تو طعتیلات کریسمس بیام ایران ولی میترسم که دیگه نتونم برگردم.....من متولد 17 آذر 1376 هستم..... 
میتونم برم و برگردم یا اینکه کلا بیخیال قضیه شم؟
لطفا کمک کنید فوووووری.....

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mcqueen
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-10-2016, 09:28 PM
سلام.
یک سوال دارم. اینکه نوشته بعد از 3 سال اقامت، منظور اقامت دایم هست؟ یا همین که صرفا اونجا بوده باشه؟ و یا منظور این هست که 3 سال اقامت با غیبت سربازی؟؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 31-05-2025، 11:46 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی