21-02-2012, 10:59 AM
(21-02-2012, 02:14 AM)soilman نوشته: خوب ممکنه ای میل شما رو تازه دیده باشه و یا اصلا ای میل ها رو چک نکرده باشه...ممنون از شما!
ببینید یه چیزی هست که پوزیشن هایی که در سایت ها گذاشته میشه ممکنه از چند ماه پیشش استاد یا دپارتمان براش دانشجو تعریف کرده باشه و فقط همینجوری به صورت فرمالیته میگذارن تو سایتشون یا ممکنه فورا همون موقع استاد عجله داشته باشه و فرد مورد نظرش رو پیدا کرده باشه ( حتی قبل از اتمام ددلاین سابمیت کردن )
جوابی هم که ایشون دادن نمونه ی آشنایی از انواع جواب دادن استادهاست و نوع جدیدی نیست به نظرم...
همانطور که امیرحسین گفت سعی کنید ارتباط خودتون رو با ایشون حفظ کنید و سایت خود و دانشگاه شونو چک کنید...
دانشگاه های مطرح بلژیک گنت - لوون و چند تای دیگه هستن و گهگاهی پوزیشن های متعددی اعلام می کنند...
خوش خبر باشید
این استاد دانشگاه KU-Leuven هست! من کلا برای 4 تا پوزیشن اعلام شده در این دانشگاه درخواست دادم هیچ کدام جواب به من ندادند!
من تا حالا نتونستم از این دانشگاه جواب ایمیل بگیرم! حتی پذیرش و یا عدم پذیرش را اطلاع ندادند!
اون ایمیلی که اساتید، مشابه این می فرستند و شما بهش اشاره می کنید اینه که: استاد می گه شما رزومت خوبه! اما ما جای خالی نداریم!
بعضی هاشون می گویند که ما شما را تو اولویت قرار می دهیم و هر وقت پوزیشن باز شد خبرتان می کنیم! بعضی های دیگر ابراز تاسف می کنند که جای خالی ندارند!
دوستان من در سوئد و هلند که هستند می گویند تعدادی از این پوزیشن ها به صورت فرمالیته تعریف می شه در شرایطی که دانشجوی خودشون داره روی پروژه کار میکنه!
ولی سوال من از بچه های با تجربه اینه که :
با توجه به اینکه برای دکتری در اروپا و به خصوص بلژیک، هلند، سوئد، دانمارک، و ... باید حتما یک پوزیشن باز شده باشه، آیا این حرف استاد که من سعی می کنم یک پروژه تعریف کنم، حرف محکمی هست یا طبق حرف امیرحسین عزیز، فقط خواسته دانشجو را از دست نده!؟
ممنون، موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.