03-02-2012, 01:15 AM
نمیخام روی حرفت حرف بزنم امیر حسین جان اما من خیلی ازشون بد شنیدم... بار ها شده بچه ها گفتن اسم یا نمره ها یا مشخصاتشون رو اشتباه نوشتن و وقتی هم بهشون اعتراض شده زیر بار نرفتن.... اما این دارالترجمه بدون شک یکی از شلوغ ترین و پر مشتری ترین دارالترجمه های ایرانه!!!
من خودم دارالترجمه البرز رو توی کرج توصیه میکنم... خیلی قیمتش خوبه و خیلی خیلی عالیه کارشون... همه جوره با آدم را میان و همکاری میکنن....
من بار ها و بار ها ترجمه بردم پیششون و همیشه راضی بودم... به هر کسی هم معرفی کردم راضی بوده...
یه دارالترجمه توی تهران هم هست به نام چاپار فک کنم... اونجا نرفتم من هرگز اما بچه ها تعریف میکردن...
دوستان رشتی هم ببرن دارالترجمه ی جیم... از همه بهتر و ارزون تره... و به نظر من اصلا پیش صدرایی نبرن چون خیلی گرون میگیره....
من خودم دارالترجمه البرز رو توی کرج توصیه میکنم... خیلی قیمتش خوبه و خیلی خیلی عالیه کارشون... همه جوره با آدم را میان و همکاری میکنن....
من بار ها و بار ها ترجمه بردم پیششون و همیشه راضی بودم... به هر کسی هم معرفی کردم راضی بوده...
یه دارالترجمه توی تهران هم هست به نام چاپار فک کنم... اونجا نرفتم من هرگز اما بچه ها تعریف میکردن...
دوستان رشتی هم ببرن دارالترجمه ی جیم... از همه بهتر و ارزون تره... و به نظر من اصلا پیش صدرایی نبرن چون خیلی گرون میگیره....
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز